Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Samsung Galaxy A22: Όσα πρέπει να ξέρεις αν σκέφτεσαι να το αγοράσεις

Samsung Galaxy A22: Όσα πρέπει να ξέρεις αν σκέφτεσαι να το αγοράσεις

Το Samsung Galaxy A22 5G είναι μία ολοκληρωμένη πρόταση κινητού

Ψάχνεις ένα smartphone που θα σε οδηγήσει στη νέα εποχή; Ενα κινητό τηλέφωνο για να απολαμβάνεις από ομαλό gaming και streaming έως και υψηλές ταχύτητες sharing και downloading.

Το Samsung Galaxy A22 5G είναι μία ολοκληρωμένη πρόταση που τα έχει όλα: είναι «future-proof» καθώς έχει δυνατότητες 5G, έχει μεγάλη και γρήγορη (90Hz) οθόνη, κάμερα υψηλής ανάλυσης, οκταπύρηνο επεξεργαστή, τεράστια μπαταρία με ταχεία φόρτιση, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και NFC και βεβαίως μπόλικη μνήμη για τις εφαρμογές και τα αρχεία σου!

Την πιο… «awesome» συσκευή με μινιμαλιστικό, εκλεπτυσμένο σχεδιασμό, τέλειο φινίρισμα θα την βρεις και μάλιστα σε προσιτή τιμή στο  SHOPFLIX.gr σε όμορφα παστέλ χρώματα που τραβάνε τα βλέμματα. Διαλέγοντας εσύ το χρώμα που σου αρέσει η πλατφόρμα θα φροντίσει να στο φέρει στην πόρτα σου στην ακριβή ημερομηνία παράδοσης που θα δεις κατά την παραγγελία, σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκεσαι.

Ασύλληπτη ταχύτητα

Είναι σίγουρο ότι η ταχύτητα του 5G που διαθέτει θα αλλάξει την εμπειρία σου και τον τρόπο που μοιράζεσαι περιεχόμενα.

Είναι βέβαιο ότι θα απολαύσεις απρόσκοπτο streaming 4K βίντεο και gaming, γρήγορο downloading αρχείων, ποιοτικές βιντεοκλήσεις και αστραπιαία πλοήγηση στο διαδίκτυο!

Αν σε αυτά προσθέσεις τον οκταπύρηνο επεξεργαστή (χρονισμός έως 2.2GHz),  τη μνήμη RAM 4GB και σε συνδυασμό με το λειτουργικό Android 11 σίγουρα θα βιώσεις μία ομαλή εμπειρία χρήσης.

Χάρη στο One UI Core σού επιτρέπει να επικεντρωθείς σε αυτά που έχουν σημασία για εσένα κάνοντας multitasking σε μια μόνο οθόνη.

Μπορείς να κατεβάσεις όσες εφαρμογές θέλεις αφού διαθέτει εσωτερική μνήμη 64GB για άνετη αποθήκευση, την οποία μπορείς να επεκτείνεις εξωτερικά με μία κάρτα Micro SD έως 1TB για απόλυτη ευελιξία.

Και μη φοβάσαι ότι η μπαταρία σου θα εξαντληθεί γρήγορα, ούτε να το σκέφτεσαι. Μιας και διαθέτει μπαταρία χωρητικότητας 5000mAh που θα σε εκπλήξει με την αυτονομία της, με υποστήριξη ταχείας φόρτισης 15W, ώστε το Smartphone σου να είναι full στην ενέργεια!

Για επαγγελματικές λήψεις

Τράβηξε φωτογραφίες σαν να είσαι επαγγελματίας φωτογράφος. Καθαρές και φωτεινές λήψεις ανεξάρτητα από το διαθέσιμο φωτισμό χάρη στην κύρια κάμερα 48MP και την τεχνολογία Tetra Binning, που διαθέτει.

Με το σύστημα τεχνητής νοημοσύνης (ΑΙ) έχεις στη διάθεση σου ποικιλία έξυπνων λειτουργιών όπως τη λειτουργία «Νύχτα» που συνδυάζει 12 καρέ για εξαιρετικά φωτεινές και σταθερές νυχτερινές λήψεις, τη «Βελτιστοποίηση Σκηνής» που αναγνωρίζει και βελτιστοποιεί τουλάχιστον 20 τύπους σκηνών και εκπληκτικά φίλτρα για κάθε γούστο και απαίτηση.

Η Ultra Wide κάμερα 5Mp, που διαθέτει προσφέρει γωνία προβολής 115 μοιρών, προσθέτοντας εκπληκτική προοπτική σε κάθε σου λήψη.

Και αν θες την τέλεια selfie; Με το εφέ bokeh που διαθέτει η μπροστινή κάμερα 13 Mp, μπορείς να τραβήξεις άκρως εντυπωσιακές selfie που σε αναδεικνύουν με μοναδικό τρόπο θολώνοντας το background, με το εφέ «Smart Beauty».

Εμείς θα σε αφήσουμε να διαλέξεις απλά το χρώμα που σου αρέσει και ταιριάζει στο στυλ σου.

Διάλεξε την έκδοση που σου ταιριάζει

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024