Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Piledriver: Αυτή είναι η πιο επικίνδυνη στάση στο σεξ

Piledriver: Αυτή είναι η πιο επικίνδυνη στάση στο σεξ

Απλά μην το κάνετε...

Πριν σας πούμε οτιδήποτε άλλο σας προειδοποιούμε: Το σημερινό κείμενο γράφεται καθαρά πληροφοριακά. Όχι για να το δοκιμάσετε! Αν τώρα νιώθετε… σίγουροι για τον εαυτό σας και θέλετε να το προσπαθήσετε, σας ενημερώνουμε ότι δεν φέρουμε καμία ευθύνη για πιθανό τραυματισμό σας.

Κι αφού λύσαμε τα διαδικαστικά ζητήματα, πάμε στο δια ταύτα…

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για την πιο δύσκολη στάση και επικίνδυνη στάση στο σεξ. Πρόκειται για μια στάση που αν την καταφέρετε θα… απογειωθείτε στα ουράνια. Ωστόσο (όπως γράφουμε και παραπάνω) ενέχει ο κίνδυνο σοβαρού τραυματισμού. Οπότε σκεφτείτε το καλά…

Η στάση αυτή λέγεται piledriver (κυκλοφορεί στην πιάτσα και ως jackhammer). Σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει πάσσαλος και έχει τις ρίζες του στην επαγγελματική πάλη, αυτό που οι Αμερικάνοι ονομάζουν «Wrestling».

Πρόκειται για μια στάση που αναμφίβολα δεν είναι για όλους και ΣΙΟΥΡΑ ΟΧΙ για πρωτάρηδες στο σεξ. Χρειάζεται εμπειρία και γυμνασμένο σώμα και από τους δυο παρτενέρ.

Δείτε την…

Για όσους, ενώ είδατε την παραπάνω εικόνα συνεχίζετε να διαβάζετε, θα σας εξηγήσουμε και πως γίνεται, μήπως έτσι τελικά σας αποθαρρύνουμε από το να την δοκιμάσετε…

Ο άντρα είναι όρθιος, με ελαφρώς λυγισμένα γόνατα και η γυναίκα είναι εκείνη του κάνει… τα ακροβατικά. Ξαπλώνει ανάσκελα, σηκώνει τα πόδια ψηλά και φέρνει τα γόνατα στο στήθος ώστε να ανασηκωθούν σχεδόν κάθετα στο πάτωμα η πλάτη και οι γοφοί της.

Εννοείται ότι σε όλη αυτή την κίνηση τη ο άντρας την βοηθάει να ισορροπήσει και αφού το βρουν το κατάλληλο σημείο, ο άντρας διεισδύει ουσιαστικά σαν να κάθεται πάνω της. Με ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ μην βάλει όλο το βάρος του επάνω της γιατί μπορεί ακόμα και να της σπάσει το λαιμό.

Ξέρουμε τι σκέφτεστε,- αφού είναι ΤΟΣΟ δύσκολη γιατί αφιερώσαμε ένα ολόκληρο κείμενο σε αυτή;

Αφενός γιατί είναι ωραίο να έχετε εγκυκλοπαιδικές γνώσεις και αφετέρου γιατί η εν λόγω στάση προσφέρει την πιο βαθιά διείσδυση που θα μπορούσατε να απολαύσετε από κοινού στο σεξ!

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024