Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Άγρια κόντρα Σεφερλή - Λαζόπουλου: Η πληρωμένη απάντηση στον «αέρα»

Άγρια κόντρα Σεφερλή – Λαζόπουλου: Η πληρωμένη απάντηση στον «αέρα»

«Ας ρωτήσει ένα παιδί τριών χρονών να του απαντήσει τι κάνω»

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» ήταν σήμερα ο Μάρκος Σεφερλής. Ο αγαπημένος ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, για τους Γιάννη Κακλέα και Λάκης Λαζόπουλος.

«Βγαίνω να απαντήσω σε πολύ συγκεκριμένους ανθρώπους που δεν επιτρέπεται με το ταλέντο και την ευφυία που έχουν να κάνουν τέτοιες δηλώσεις. Όπως είναι ο Γιάννης Κακλέας. Δεν ήταν δήλωση αυτή, ότι “θα προτιμούσα να σκηνοθετήσω το βαθύ λαρύγγι στο θέατρο παρά τον Σεφερλή’. Κι εκεί του απάντησα ότι αν αισθάνεται περήφανος με αυτό, ας το κάνει» είπε αρχικά ο Μάρκος Σεφερλής για τον Γιάννη Κακλέα.

«Κι επειδή μου ζήτησε συγγνώμη μέσω τρίτου προσώπου και συγκεκριμένα μέσω του Σπύρου Μπιμπίλα, σας λέω και το όνομα, είπα ότι προτιμώ τη συγγνώμη να μου τη ζητήσει δημόσια ο ίδιος, όπως έκανε και τη δήλωση» συμπλήρωσε.

Σκληρή απάντηση στον Λάκη Λαζόπουλο

Για τον Λάκη Λαζόπουλο, ο Μάρκος Σεφερλής απάντησε: «Αν δεν ξέρει ποιος είναι ο Σεφερλής και τι κάνει 32 χρόνια, με δύο θέατρα, τα μεγαλύτερα της χώρας, δικά του, με παραστάσεις χειμώνα καλοκαίρι, με εκπομπές στην τηλεόραση, show, σειρές, ας ρωτήσει ένα μικρό παιδί τριών χρονών να του απαντήσει τι κάνει ο Σεφερλής. Τον κόσμο να γελάει, αυτό κάνει ο Σεφερλής».

Δείτε όσα είπε

Sports in

Άγριο ξύλο ανάμεσα σε μαθήτριες Γυμνασίου στον Πύργο

Το επεισόδιο έγινε μπροστά στα μάτια των υπόλοιπων μαθητών οι οποίοι όχι μόνο παρακολουθούν αμέτοχοι, αλλά με επευφημίες και επιφωνήματα βιντεοσκοπούν το συμβάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024