Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι 5 καλύτερες εφαρμογές sexting που πρέπει να δοκιμάσετε

Οι 5 καλύτερες εφαρμογές sexting που πρέπει να δοκιμάσετε

Δώστε του μια ευκαιρία

Μερικοί άνθρωποι λένε ότι το sexting είναι μόνο για εφήβους. Δεν είναι όμως έτσι. Το sexting απευθύνεται σε ανθρώπους όλων των ηλικιών, φύλων και καταστάσεων σχέσης—είναι βασικά ο εξαιρετικός ισοσταθμιστής, για να είμαστε ειλικρινείς.

Οι εφαρμογές sexting έχουν διανύσει πολύ δρόμο από την εποχή των SMS και των emojis.

Στην προηγμένη τεχνολογική εποχή μας, το sexting έχει παρουσιάσει μια μεγάλη πρόοδο από τότε που αντιμετωπίζονταν ως η τελευταία «έσχατη λύση».

Το sexting, θα μπορούσαμε να πούμε, έχει ωριμάσει σαν καλό κρασί.

Εκτός από μια καλή στιγμή, το sexting μπορεί επίσης να είναι και… εκπαιδευτικό, δηλαδή να έχετε την ευκαιρία να μάθετε περισσότερα σχετικά με το τι θέλετε εσείς και οι σύντροφοί σας στο κρεβάτι.

Σίγουρα, μερικοί άνθρωποι αρκούνται στο sexting μέσω iMessage, αλλά μερικοί από εμάς θα προτιμούσαν λίγη περισσότερη ιδιωτικότητα.

Όποιες και αν είναι οι σεξουαλικές σας ανάγκες, υπάρχει μια εφαρμογή sexting εκεί έξω που είναι ιδανική για εσάς.

1.Headero

Yπάρχει μια ολοκαίνουργια γενιά εφαρμογών για γνωριμίες, θετικές στο σεξ και το Headero είναι ένα από αυτά. Ένα περιβάλλον χωρίς αποκλεισμούς όπου οι μπορείς να μιλήσεις εκ των προτέρων σχετικά με τις σεξουαλικές τους επιθυμίες και τα όριά σου.

Και αν θέλετε απλώς να κάνετε sext χωρίς να περιμένετε να βγάλετε το sextuationship σας εκτός σύνδεσης, το Headero επιτρέπει ακόμη και στους χρήστες να χτυπούν μια εύχρηστη ετικέτα «μόνο συνομιλία» στο προφίλ τους.

2. ZALO

Ναι, η ZALO φτιάχνει μερικά από τα πιο όμορφα, υψηλής τεχνολογίας προϊόντα ευχαρίστησης εκεί έξω.

Η εφαρμογή ZALO Remote μπορεί να υπερηφανεύεται για όλα τα είδη συναρπαστικών χαρακτηριστικών​—όπως τη σύνδεση των παιχνιδιών σας με τα αγαπημένα σας τραγούδια, ώστε να μπορείτε κυριολεκτικά να αισθάνεστε την αγαπημένη σας μουσική—συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας να κάνετε σεξ με έναν σύντροφο από μακριά ενώ παίζετε. Α, και αν το σεξ μέσω βίντεο είναι αυτό που επιζητάτε. η δυνατότητα συνομιλίας μέσω βίντεο της εφαρμογής κάνει το σεξ μέσω Skype να φαίνεται κατώτερο.

3. HUD

Ένα άλλο ανερχόμενο αστέρι στον χώρο των εφαρμογών γνωριμιών με κεντρικό χαρακτήρα το σεξ, το HUD (που σημαίνει «Hookup Dating») έχει να κάνει με τις συνδέσεις και το περιστασιακό σεξ.

Παρέχει μια πλατφόρμα που δίνει προτεραιότητα στην ανοιχτή επικοινωνία και τη συναίνεση. Αν αυτό που αναζητάτε είναι το sexting, οι χρήστες του HUD μπορούν να καθορίσουν ότι είναι ανοιχτοί για συνομιλία (συμπεριλαμβανομένων φωνητικών κλήσεων, συνομιλίας μέσω βίντεο και αποστολής φωτογραφιών) απευθείας στο προφίλ τους.

4. Dust

Το Dust λειτουργεί όπως το Snapchat προσθέτοντας μηνύματα και εικόνες που εξαφανίζονται. Όλη η επικοινωνία εντός της εφαρμογής κρυπτογραφείται και διαγράφεται εντός 24 ωρών. Άλλο συν;

Το Dust δεν θα εμφανίζει το όνομά σας στην ίδια οθόνη με τα μηνύματά σας—αποφεύγοντας οποιαδήποτε συσχέτιση ανάμεσα σε εσάς και αυτό που πληκτρολογούν οι αντίχειρές σας.

5. Confide

Αν θέλετε να στέλνετε σέξι φωτογραφίες, αυτή είναι σίγουρα η εφαρμογή για εσάς. Ενώ λειτουργεί παρόμοια με το Dust, το Confide διαθέτει μηχανισμό «θολώματος οθόνης» στη λειτουργία του.

Εάν επιχειρήσετε ένα στιγμιότυπο οθόνης, όχι μόνο σας βγάζει από την εφαρμογή και ειδοποιεί τον άλλο χρήστη, αλλά θα γκριζάρει και αυτό το στιγμιότυπο οθόνης και θα το κάνει μη αναγνωρίσιμο.

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024