Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Προσοχή! Έτσι θα καταλάβετε ότι το σπίτι σας παρακολουθείται από διαρρήκτες

Προσοχή! Έτσι θα καταλάβετε ότι το σπίτι σας παρακολουθείται από διαρρήκτες

Τα... αλάνθαστα σημάδια

Είναι μια σκέψη που έχει περάσει από το μυαλό πολλών ανθρώπων, πιθανότατα και από το δικό σας. Αναφερόμαστε στη σκέψη για το εάν το σπίτι σας παρακολουθείται από κλέφτες, οι οποίοι περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να «χτυπήσουν».

Είναι μια πολύ λογική σκέψη, αφού δεν είναι καθόλου απίθανο το σπίτι μας να έχει γίνει στόχος κλεφτών που ψάχνουν να βρουν την ευκαιρία να μπουν και να αποσπάσουν πολύτιμα αντικείμενα ή ακόμη και χρήματα που θα βρουν μέσα, ειδικά την περίοδο των διακοπών.

Ωστόσο, στην πραγματικότητα είναι πολύ πιθανόν οι κλέφτες να σας έχουν δώσει ήδη άθελά τους, κάποια σημάδια ότι το σπίτι σας παρακολουθείται, προκειμένου να μπορέσετε να κάνετε τις απαραίτητες κινήσεις.

Αυτό που χρειάζεται είναι σωστή παρατήρηση.

Έτσι θα καταλάβετε ότι παρακολουθούν το σπίτι σας κλέφτες

Είναι αρκετά τα σημάδια ότι το σπίτι σας παρακολουθείται από κλέφτες και μάλιστα για καιρό.

Το πιο συνηθισμένο που θα έχετε ενδεχομένως ακούσει είναι κάποιο σημάδι στο κουδούνι. Δεν είναι όμως το μοναδικό. Αντί να ψάξετε για σημάδι στο κουδούνι, δείτε στα σε σημεία που δεν θα προσέχατε ποτέ όπως η λάμπα που έχετε έξω από την πόρτα σας ή ακόμη και το ίδιο το πόμολο. Μπορεί να έχει κάποιο σημάδι που να δείχνει ότι κάποιος το έχει σημειώσει ως καλό στόχο για το μέλλον.

Δεύτερο σημάδι είναι το να βρίσκετε συχνά (περισσότερο από το παρελθόν) διαφημιστικά φυλλάδια στο χερούλι της πόρτας. Ενδεχομένως να είναι ένα τσεκάρισμα για το αν λείπετε για μέρες από το σπίτι.

Γι’ αυτό είναι σημαντικό όταν λείπετε να πείτε σε κάποιον γείτονα να αδειάζει το γραμματοκιβώτιό σας ή ό,τι διαφημιστικό φυλλάδιο υπάρχει στην πόρτα σας.

Οι ξαφνικές κλήσεις από άγνωστο αριθμό θα πρέπει επίσης να σας προβληματίσουν καθώς ίσως κάποιος προσπαθεί να εντοπίσει αν και πότε βρίσκεστε στο σπίτι σας.

Τέλος, μην αμελήσετε να φτιάχνετε όποια λάμπα καίγεται ή φαίνεται να έχει κάποια βλάβη στην εξώπορτα. Είναι ένα σημάδι (εκτός αν πράγματι κάηκε) ότι πιθανόν κάποιος προετοιμάζει τον περιβάλλοντα χώρο για κλοπή.

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024