Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
24χρονη single στο Νότιο Λονδίνο έγινε μαμά με «κιτ γονιμοποίησης» 30 λιρών που αγόρασε online

24χρονη single στο Νότιο Λονδίνο έγινε μαμά με «κιτ γονιμοποίησης» 30 λιρών που αγόρασε online

Έκανε μόνη της σπερματέγχυση και γέννησε τον Ιούλιο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Μια single 24χρονη από το νότιο Λονδίνο έγινε μαμά μέσω σπερματέγχυσης που έκανε με ένα «κιτ τεχνητής γονιμοποίησης» 30 δολαρίων και το σπέρμα δότη που βρήκε online.

Η Μπέιλι Ένις έμεινε έγκυος τον Οκτώβριο του 2021 και υποδέχτηκε τον μικρό Λορέντζο στις 2 Ιουλίου.

Κόντρα στις επικρίσεις γιατρών και ειδικών, η ίδια δηλώνει πως «δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένη» με την απόφασή της να γίνει μονογονέας και να αποκτήσει με αυτόν τον τρόπο το μωρό της.

«Κάνοντας το μωρό μόνη μου είναι το καλύτερο πράγμα που έκανα ποτέ. Το να είμαι μαμά είναι υπέροχο και νιώθω ευτυχής που αποφάσισα να το κάνω μόνη» παραδέχεται.

@the.ennis.family I’m sure there will be so many more to come 🥹 #newborn #mumsoftiktok #babiesoftiktok #mumlife #fyp ♬ Love You So – The King Khan & BBQ Show


«Ήθελα να γίνω μαμά από τότε που ήμουν έφηβη και ως λεσβία πάντα ήξερα πως θα έπρεπε αυτό να γίνει μέσω τεχνητής γονιμοποίησης. Δεν επιθυμώ να βρίσκομαι σε σχέση. Απλώς ήθελα ένα μωρό. Ο Λορέντζο είναι απίθανος και μου μοιάζει» προσθέτει.

Η Ένις ποστάρει το ταξίδι της μητρότητας σχεδόν καθημερινά στο TikTok.

Ο Λορέντζο γεννήθηκε 2.300 κιλά τον Ιούλιο – Φωτ.: TikTok/@the.ennis.family

Η σπερματέγχυση «δεν ήταν καθόλου αμήχανη» λέει η Μπέιλι, αποκαλύπτοντας πως αγόρασε ένα κιτ γονιμοποίησης από το ίντερνετ και στη συνέχεια κάλεσε τον δότη σπίτι της.

«Έφερε το σπέρμα του και έπειτα με βοήθησε να χρησιμοποιήσω το κιτ. Είχε αποστειρωμένα κυπελλάκια, σύριγγες, τεστ ωορρηξίας κι αυτό ήταν όλο».

Ο Λορέτζο γεννήθηκε 2.300 κιλά στις 2 Ιουλίου. «Είχα μερικές συσπάσεις λίγες ημέρες προτού πάω στο νοσοκομείο. Μετά ήρθε πολύ γρήγορα. Το έκανα όλο μόνη γιατί δεν είχα σύντροφο. Όταν τον είδα, ήταν πανέμορφος. Έχει τη μύτη μου, έχει μεγάλα μάτια σαν τα δικά μου και είναι καστανός και όλο γελάει».

«Ενημερώνω τον δότη. Ο Λορέντζο θα μάθει για τον δότη και θα μπορέσει να τον γνωρίσει, αν το θελήσει, σε οποιαδήποτε στιγμή της ζωής του. Θα έχει και αδερφάκια όταν νιώσω έτοιμη. Νιώθω τόσο άνετα και χαρούμενη ως μόνη μαμά» δηλώνει η ίδια.

Sports in

Οι πέντε υποψήφιοι προπονητές του Τζόκοβιτς – Ο επικρατέστερος και η «βόμβα» του Φέντερερ (pics+vids)

Κοιτάζει την επόμενη μέρα ο Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά το διαζύγιο με τον Γκόραν Ιβανίσεβιτς. Ο Νέναντ Ζίμονιτς που εθεάθη στην προπόνηση του Σέρβου και το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον σπουδαίο Ρότζερ Φέντερερ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024