Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βρετανία: Απαγορεύεται η χρήση λάστιχων ποτίσματος λόγω ξηρασίας

Βρετανία: Απαγορεύεται η χρήση λάστιχων ποτίσματος λόγω ξηρασίας

Απαγόρευση της χρήσης λάστιχου ποτίσματος στο Λονδίνο από τις 24 Αυγούστου.

Η Thames Water, η εταιρεία ύδρευσης που εξυπηρετεί πελάτες εντός και πέριξ της βρετανικής πρωτεύουσας, ανακοίνωσε σήμερα ότι απαγορεύει στους πελάτες της τη χρήση λάστιχου ποτίσματος από τις 24 Αυγούστου, επικαλούμενη την παρατεταμένη ξηρασία.

Η Βρετανία κήρυξε επισήμως σε κατάσταση ξηρασίας τμήματα της Αγγλίας την Παρασκευή, καθώς ο φετινός Ιούλιος ήταν ο πιο ξηρός που έχει γνωρίσει η περιοχή αυτή εδώ και σχεδόν 90 χρόνια, με θερμοκρασίες που ξεπέρασαν τους 40 βαθμούς Κελσίου για πρώτη φορά.

«Καθώς προβλέπεται χαμηλή βροχόπτωση τους ερχόμενους μήνες, χρειαζόμαστε τώρα να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα του σχεδίου μας όσον αφορά την ξηρασία», αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωση που ανήρτησε στον ιστότοπό της.

«Όλα όσα κάνουμε τώρα θα βοηθήσουν στην προστασία των αποθεμάτων μας το ερχόμενο καλοκαίρι και θα βοηθήσουν το περιβάλλον», προσθέτει.

Πριν από την Thames Water κι άλλες εταιρείες στην Αγγλία είχαν εισαγάγει την απαγόρευση αυτή, η οποία αποσκοπεί στην πρόληψη της χρήσης λάστιχου ποτίσματος από τους πελάτες τους για να ποτίζουν τους κήπους τους, να πλένουν τα αυτοκίνητά τους ή να γεμίζουν φουσκωτές πισίνες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η Φενέρ και τι συμφέρει τον Ολυμπιακό…

Ο βασικός στόχος των «καναρινιών», το πρόγραμμά τους μέχρι την διπλή μάχη με τον Θρύλο και τα παιχνίδια με Γαλατά και Καραγκιουμρούκ, που καλό για τον Ολυμπιακό θα είναι να μην μετατεθεί κανένα από τα δυο…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024