Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Smartwatch ή Activity tracker; Με ποιους τρόπους διαφέρουν και πώς θα διαλέξεις το δικό σου

Smartwatch ή Activity tracker; Με ποιους τρόπους διαφέρουν και πώς θα διαλέξεις το δικό σου

Η διαφορά μεταξύ τους συνοψίζεται στις ανάγκες του χρήστη

Ψάχνετε ένα «έξυπνο» ρολόι που θα μεταφέρει όλες τις λειτουργίες ενός κινητού στο χέρι σας ή απλά θέλετε να μετράτε τις αθλητικές σας δραστηριότητες καταγράφοντας τα δεδομένα προπόνησης.

Τα wearables και ειδικά τα smartwatches και τα activity tracker αποτελούν την ταχύτερα αναπτυσσόμενη κατηγορία gadgets. Η διαφορά μεταξύ τους συνοψίζεται στις ανάγκες του χρήστη.

Τα Smartwatch διαθέτουν λειτουργικό σύστημα συμβατό με τα κινητά τηλέφωνα και μεταφέρουν όλες τις λειτουργίες ενός κινητού στο χέρι, όπως πραγματοποίηση κλήσεων, αποστολή μηνυμάτων, κατέβασμα εφαρμογών, κτλ.

Αν οι ανάγκες σου αφορούν περισσότερο τη μέτρηση αθλητικών δραστηριοτήτων και της υγείας σου, επιλέγεις ένα activity tracker, δηλαδή ένα αθλητικό όργανο μέτρησης με αισθητήρα που καταγράφει δεδομένα προπόνησης, όπως καρδιακούς παλμούς και απόσταση, κατά τη διάρκεια δραστηριοτήτων.

Aν επιλέξεις μάλιστα να τα αγοράσεις από ένα ηλεκτρονικό κατάστημα όπως το SHOPFLIX.gr, θα τα βρεις σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού σε εκπτώσεις που αγγίζουν το 80%.

Μεγάλο plus και η αξιοπιστία του SHOPFLIX.gr στις ημερομηνίες παράδοσης, που εξασφαλίζουν ότι θα φτάσουν εγκαίρως στην πόρτα σου, σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκεσαι και μπορείς να τα παραλάβεις ταυτόχρονα ακόμη και αν προέρχονται από διαφορετικά καταστήματα, χάρη στη νέα υπηρεσία SHOPFLIX ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ.

Ενα κινητό τηλέφωνο… στο χέρι σου

Αν επιλέξεις smartwatch, το Apple Watch Series 7 Aluminium 45mm GPS Green  είναι η καλύτερη πρόταση στην αγορά αν διαθέτεις κινητό iPhone.

Η νέα σειρά εισάγει το πιο ανθεκτικό Apple Watch που κατασκευάστηκε ποτέ με έναν ακόμα πιο ισχυρό κρύσταλλο.

Οι προηγμένες λειτουργίες που ενσωματώνει, σού επιτρέπουν να μετράς το επίπεδο οξυγόνου στο αίμα σου να πραγματοποιείς ηλεκτροκαρδιογράφημα οποιαδήποτε στιγμή και να έχεις πρόσβαση σε εφαρμογές παρακολούθησης της υγείας σου. Μπορείς επίσης να παρακολουθείς δεκάδες προπονήσεις, όπως των νέων tai chi και pilates.

Επιπλέον, έχεις πρόσβαση σε εφαρμογές παρακολούθησης της υγείας σου και μπορείς να παρακολουθείς δεκάδες προπονήσεις, όπως των νέων tai chi και pilates.

Αγόρασε το από 404,99€

Αν το κινητό σου είναι android το Smartwatch Samsung Galaxy Watch4 40mm Ροζ Χρυσό, προσφέρει αίσθηση πολυτέλειας και λειτουργικότητα, τόσο για τις προπονήσεις σας όσο και για τις καθημερινές σας εργασίες.

Ανιχνεύει τη σωματική δραστηριότητα καταγράφοντας το πρόγραμμά σου ενώ υποστηρίζει πάνω από 90 ασκήσεις, για μια πιο ακριβή αναφορά των προπονήσεών σας.

Το σύστημα παρακολούθησης ύπνου καταγράφει και αναλύει ολιστικά τα στάδια του ύπνου σου ενώ ξεκουράζεσαι. Οι βελτιωμένες σε σχέση με προηγούμενα Samsung Galaxy smartwatches επιλογές μέτρησης σου επιτρέπουν τον έλεγχο των επιπέδων οξυγόνου στο αίμα σας και τα μοτίβα ροχαλητού.

Αγόρασέ το από 136,93€

Γίνε fit μετρώντας μόνος σου τη φυσική σου κατάσταση

Αναβάθμισε την ποιότητα της άσκησής σου με το Activity Tracker Xiaomi Smart Band 7 Αδιάβροχο με Παλμογράφο Μαύρο το οποίο χάρη στην always-on λειτουργία, μπορείς να διαβάζεις την ημερομηνία και την ώρα χωρίς να σηκώνεις τον καρπό σου ή να χρησιμοποιείς τα δάχτυλά σου.

Με πιο εξελιγμένη απόδοση γραφικών και πιο ομαλά εφέ κίνησης, τόσο οι αποκλειστικές προσόψεις του band όσο και οι προσαρμοσμένες ξεχωρίζουν. Η αγαπημένη σου πρόσοψη από το άλμπουμ σου είναι πάντα ενεργοποιημένη για εσένα με την AOD always-on λειτουργία.

Το Xiaomi Smart Band 7 θα δονείται για να σε ειδοποιεί εάν το επίπεδο οξυγόνου στο αίμα σου είναι πολύ χαμηλό (<90%), ώστε να σε προστατεύσει από πιθανούς κινδύνους για την υγεία. Παρακολουθεί τον καρδιακό σου παλμό, σε πραγματικό χρόνο όλη την ημέρα, και παρέχει ακριβείς κριτικές με ευανάγνωστα γραφήματα.

Αγόρασέ το από 42,99€

Το Activity Tracker Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC Αδιάβροχο με Παλμογράφο Μαύρο είναι ο προσωπικός σου προπονητής που βελτιώνει την καθημερινότητά σου καθώς προσφέρει παρακολούθηση στρες, ασκήσεις αναπνοής και πολλά ακόμα.

Διαθέτει κλασικό σχήμα με καινοτόμο μεγάλη οθόνη και στρογγυλεμένες άκρες, καθιστώντας το άνετο στη χρήση και όμορφο στην εμφάνιση. Με την βελτιωμένη οθόνη AMOLED 1,56″, θα ελέγχετε εύκολα μηνύματα κειμένου και ειδοποιήσεις. Επιλέξτε το φόντο που επιθυμείτε και δείτε την μέρα σας να φωτίζει κάθε φορά που σηκώνετε τον καρπό σας.

Περιλαμβάνει 30 fitness modes και ενσωματώνει οξύμετρο για την ιδιαίτερα σημαντική παρακολούθηση του κορεσμού οξυγόνου στο αίμα, ελέγχοντας και αναλύοντας την αναπνοή σου ακόμα κι όταν κοιμάσαι. Επιπλέον, καταγράφει διαρκώς τους καρδιακούς παλμούς σου με απόλυτη ακρίβεια για να γνωρίζεις ανά πάσα στιγμή την κατάστασή σου.

Επιπλέον, παρακολουθεί τα επίπεδα άγχους σου, και προσφέρει προτάσεις για χαλάρωση, προσφέρει καθοδηγούμενη αναπνευστική άσκηση διάρκειας 1-5 λεπτών, ενώ σου επιτρέπει να καταγράφεις τις περιόδους και να παρακολουθείς την ωορρηξία σου. Μπορείτε να φορέσετε το Mi Smart Band 6 σε πισίνες ή κάνοντας σερφ στην παραλία. Όταν κολυμπάτε, επιλέξτε ανάμεσα σε πέντε διαφορετικά στυλ κολύμβησης για παρακολούθηση με ακρίβεια.

Αγόρασέ το από 45€

Sports in

Άρης – Ολυμπιακός 1-1: Ο Ολυμπιακός μπορούσε, ο διαιτητής δεν ήθελε

«Χειρουργείο» του Ολυμπιακού στο Κλεάνθης Βικελίδης, με τον διαιτητή να σταματάει με το έτσι θέλω τους Ερυθρόλευκους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024