Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μπόρις Τζόνσον: Ξέγνοιαστος στην Κάρυστο - Τον κράζουν τα βρετανικά μέσα

Μπόρις Τζόνσον: Ξέγνοιαστος στην Κάρυστο – Τον κράζουν τα βρετανικά μέσα

Ο Βρετανός απερχόμενος πρωθυπουργός βρίσκεται στην Ελλάδα με την οικογένειά του, παρόλο που του απομένουν μόλις τρεις εβδομάδες στον πρωθυπουργικό θώκο της Βρετανίας.

Θέμα και εδώ και στη Βρετανία έχουν γίνει οι διακοπές του Μπόρις Τζόνσον, παρά το γεγονός πως ο ίδιος έχει επισκεφτεί πολλάκις τη χώρα μας.

Ο Βρετανός απερχόμενος πρωθυπουργός βρίσκεται στην Ελλάδα με την οικογένειά του, παρόλο που του απομένουν μόλις τρεις εβδομάδες στον πρωθυπουργικό θώκο της Βρετανίας.

Το γεγονός ότι διακοπάρει αδιαφορώντας για τη τύχη της Βρετανίας δεν έμεινε ασχολίαστο από τον Βρετανικό Τύπο.

Χαμός στα βρετανικά ΜΜΕ

Φωτογραφίες τόσο από την επίσκεψη του σε σούπερ μάρκετ στη Νέα Μάκρη και από ταβέρνα στην Κάρυστο δημοσίευσε η βρετανική εφημερίδα «DailyMail»,  ενώ ακολούθησε και βίντεο δίπλα από τη θάλασσα.

Ο Μπράντον Λιούις, ανώτερος βουλευτής των Συντηρητικών, υπερασπίστηκε την απόφαση του πρωθυπουργού να κάνει «δεύτερες διακοπές», μετά το πρώτο του διάλειμμα στη Σλοβενία που χαρακτηρίστηκε και ως ταξίδι του μέλιτος.

«Ακόμα και όταν δεν είσαι στο γραφείο της Ντάουνινγκ Στριτ εργάζεσαι» , είπε στο LBC ο Μπράντον Λιούις, ο οποίος ήταν γραμματέας της Βόρειας Ιρλανδίας πριν παραιτηθεί τον περασμένο μήνα.

Πηγή εικόνας: The Sun

Εκπρόσωπος του Εργατικού Κόμματος είπε: «Σύμφωνα με τα στοιχεία των τελευταίων μηνών, φαίνεται να έχει μικρή διαφορά εάν ο πρωθυπουργός βρίσκεται στο γραφείο ή σε διακοπές. Όλα είναι μόνο ένα μεγάλο πάρτι για τον Μπόρις Τζόνσον, ενώ η χώρα αγωνίζεται να πληρώσει τους λογαριασμούς της, από την ακρίβεια».

Μετακόμιση στον αυτόματο

Φορτηγά μεταφορικής εταιρείας ανέλαβαν ήδη τη μετακόμιση του Μπόρις Τζόνσον, από την πρωθυπουργική κατοικία του Λονδίνου.

Ο Μπόρις Τζόνσον που παραιτήθηκε από την ηγεσία του κόμματός του, των Συντηρητικών, και από την πρωθυπουργία στις 7 Ιουλίου, σκοπεύει να μετακομίσει με τη γυναίκα του και τα δύο παιδιά του στο νότιο Λονδίνο και συγκεκριμένα, στο Ντάλγουιτς Βίλατζ.

Πηγή εικόνας: The Sun

Στην ίδια περιοχή είχε μετακομίσει και η Μάργκαρετ Θάτσερ με τον σύζυγό της, όταν αποχώρησε και εκείνη από την πρωθυπουργία, το 1990.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024