Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πώς να προστατέψεις και να περιποιηθείς τα μαλλιά σου μετά από μια μέρα στη θάλασσα

Πώς να προστατέψεις και να περιποιηθείς τα μαλλιά σου μετά από μια μέρα στη θάλασσα

To μυστικό για απαλά και υγιή μαλλιά το καλοκαίρι είναι η προστασία τους.

Αν θέλετε απαλά και υγιή μαλλιά το καλοκαίρι είναι πολύ σημαντικό, μόλις επιστρέψετε στο σπίτι να περιποιηθείτε τα μαλλιά σας. Μπορεί να ακούγεται περίεργο αλλά τα μαλλιά υποφέρουν από την ηλιακή ακτινοβολία όπως ακριβώς και το δέρμα μας.

Προκειμένου να αποφύγετε οποιαδήποτε ζημιά στα μαλλιά σας είναι πολύ σημαντική η θεραπεία όταν είστε εκτεθειμένη στον ήλιο αλλά και μετά το μπάνιο σας.

Άλλωστε το μυστικό για απαλά και υγιή μαλλιά το καλοκαίρι είναι η προστασία τους.

Στο SHOPFLIX.gr, όπου πέρα από τις σταθερά συμφέρουσες τιμές και την τεράστια ποικιλία σε προϊόντα περιποίησης για τα τα μαλλιά σας αυτή την περίοδο βρίσκετε και εκπτώσεις που αγγίζουν το 80%.

Με την αξιοπιστία του SHOPFLIX.gr στις ημερομηνίες παράδοσης, θα παραλάβετε έγκαιρα την παραγγελία σας σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν είστε , ενώ με τη νέα υπηρεσία SHOPFLIX ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ, ακόμη και αν τα προϊόντα που βάλατε στο καλάθι μας προέρχονται από διαφορετικά καταστήματα, θα φτάσουν ταυτόχρονα, διευκολύνοντάς μας ακόμη περισσότερο.

Εκτός λοιπόν από τα κατάλληλα σαμπουάν και conditioner για την ενυδάτωση και την προστασία των μαλλιών σας είναι απαραίτητα και άλλα προϊόντα ομορφιάς όπως μάσκες μαλλιών, αντιηλιακά, λάδια που θα βοηθήσουν στην αναδόμηση της τρίχας, χαρίζοντας στα μαλλιά σας μεταξένια απαλότητα, λείανση και όγκο.

Για υγιή μαλλιά το καλοκαίρι είναι πολύ σημαντικό, μόλις επιστρέψετε στο σπίτι να εφαρμόσετε μια εντατική μάσκα μαλλιών με φυσικά συστατικά και επανορθωτική δράση.

Η μάσκα μαλλιών θρέφει τη τρίχα, απομακρύνει το φριζάρισμα, κλείνει τα λέπια της τρίχας και χαρίζει απίστευτη απαλότητα στα μαλλιά.

Τις ώρες που είστε στη παραλία τα μαλλιά σας εκτίθενται στον καυτό ήλιο και στο αλάτι.

Απαραίτητη είναι η extra προστασία. Φυσικά έλαια που περιέχουν argan oil, είναι  δανικά για αυτό το σκοπό, γιατί είναι πλούσια σε βιταμίνη Ε και θρεπτικά συστατικά. Το Moroccanoil Oil Treatment είναι το απόλυτο serum για ενυδάτωση και προστασία της τρίχας.

Η μοναδική φόρμουλα του έλαιου Argan απορροφάται αμέσως από την τρίχα και αφήνει τα μαλλιά απαλά και μεταξένια. Ιδανικό για όλους τους τύπους μαλλιών. Δεν περιέχει parabens.

Ιδανικό, επίσης, είναι και το serum μαλλιών το οποίο περιορίζει και προλαμβάνει την τριχόπτωση, ενώ ταυτόχρονα δυναμώνει τα μαλλιά.

Τα προϊόντα με βάση το λάδι, προστατεύουν τα μαλλιά από το αλάτι καθώς μένουν επάνω στη τρίχα. Θρέφουν και αναδομούν την τρίχα από μέσα προς τα έξω, χαρίζοντας στα μαλλιά μεταξένια απαλότητα, λείανση και όγκο.

Δεν πρέπει φυσικά να ξεχνάτε τα αντηλιακά μαλλιών που θα δημιουργήσουν μια προστατευτική επίστρωση για τον ήλιο και θα τα διατηρήσει ενυδατωμένα.

Τέλος, μετά το λούσιμο των μαλλιών εφαρμόστε θεραπεία σε αμπούλες για τον περιορισμό της τριχόπτωσης.

Ιδανικό για λεπτά αδύναμα μαλλιά που χάνουν την πυκνότητα τους.

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024