Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ιστορική νίκη για τη Νότιγχαμ Φόρεστ (1-0, vid)

Ιστορική νίκη για τη Νότιγχαμ Φόρεστ (1-0, vid)

Το γκολ του Αβονίγι και η μεγάλη εμφάνιση του Χέντερσον, που κατέβασε ρολά κάτω από τα δοκάρια, έδωσαν στη Νότιγχαμ την πρώτη της νίκη στην Premier League μετά από 23 χρόνια, με το 1-0 κόντρα στη Γουέστ Χαμ.

Σπουδαία και ιστορική μέρα για τη Νότιγχαμ Φόρεστ! Μετά από 23 ολόκληρα χρόνια η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη έπαιξε στο «City Ground» για αγώνα της Premier League και συνδύασε την επιστροφή της με μία μεγάλη νίκη καθώς επικράτησε με 1-0 της Γουέστ Χαμ.

«Χρυσός» σκόρερ ο Αβονίγι, με τον ανίκητο Χέντερσον να πιάνει πέναλτι και να υψώνει τείχος στους Λονδρέζους που είχαν και δύο δοκάρια.

Το ματς είχε εξαιρετικό ρυθμό από το ξεκίνημα, με τις δύο ομάδες να βρίσκουν χώρους και να δημιουργούν ευκαιρίες. O Nέκο Γουίλιαμς είχε τις δύο καλές στιγμές της Νότιγχαμ στο πρώτο ημίχρονο, ο Τόφολο έσωσε μπροστά στη γραμμή σε προσπάθεια του Τσουφάλ στο 16′, με τον Μπενράχμα να σκοράρει τελικά στο 43′ για τη Γουέστ Χαμ, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για φάουλ νωρίτερα στη φάση. Κι αφού δεν έγινε το 0-1, ήρθε το 1-0 στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου.

Η Νότιγχαμ κυκλοφόρησε ωραία την μπάλα, ο Λίνγκαρντ έγινε αποδέκτης της μέσα στην περιοχή και επιχείρησε κάτι μεταξύ πάσας και σουτ. Από κόντρα η μπάλα έφτασε στον Αβονίγι ο οποίος από κοντά την έστειλε στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ στο ματς.

Διαβάστε επίσης: Χάλκινο μετάλλιο για την Ελλάδα στο κόμπο (vid)

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι πέρασαν δύσκολες στιγμές. Με την επιστροφή κιόλας από τα αποδυτήρια η Γουέστ Χαμ «άγγιξε» το γκολ, αλλά το σουτ του Μπενράχμα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Χέντερσον πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση στην κεφαλιά του Σούτσεκ. Στο 52′ η Νότιγχαμ σκόραρε με τον Τζόνσον, αλλά το γκολ ακυρώθηκε μέσω VAR για οφσάιντ.

Με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα ο Μπενράχμα ήταν και πάλι άτυχος αφού σε εκτέλεση φάουλ η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι και στο επόμενο λεπτό η ομάδα του Μόγες κέρδισε πέναλτι για χέρι του ΜακΚένα. Ο Ράις ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο εκπληκτικός Χέντερσον έπεσε και μπλόκαρε. Στα τελευταία λεπτά η Γουέστ Χαμ πίεσε πολύ για την ισοφάριση έχοντας μεγαλύτερη ευκαιρία μία κεφαλιά του Ζουμά που έβγαλε στη γραμμή ο Γουίλιαμς, με το 1-0 να μένει μέχρι το φινάλε και τη Νότιγχαμ να πανηγυρίζει.

Νότιγχαμ Φόρεστ: Χέντερσον, Μακένα, Τοφολό, Νιακατέ (78’ Κουκ), Γουίλιαμς, Γουοράλ, Λίνγκαρντ, Μανγκαλά (85’ Καφού), Ο΄Μπράιεν, Αβονίγι (72’ Σάριτζ), Τζόνσον

Γουέστ Χαμ: Φαμπιάνσκι, Κρέσγουελ, Τζόνσον, Σούτσεκ, Ζουμά, Τσουφάλ, Ράις, Φορνάλς (68’ Σκαμάκα), Αντόνιο (68’ Λαντσίνι), Μπόουεν (85’ Κορνέ), Μπενραχμά

Το γκολ του Αβονίγι:

Η επέμβαση του Χέντερσον στο πέναλτι του Ράις:

Sports in

Συγκλονιστικός Μασούρας: «Για το Ριαθόρ στο 90′, για τη Γιουβέντους, για τη Μέταλιστ, για τη Γουλβς»

Κάτι χρωστούσε στον Ολυμπιακό η τύχη και η μπάλα και του το έδωσε εχθές, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Μασούρας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024