Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πάνω από 1.000 τουρίστες στην αλλαγή της προεδρικής φρουράς

Πάνω από 1.000 τουρίστες στην αλλαγή της προεδρικής φρουράς

Ο κόσμος παρακολούθησε εντυπωσιασμένος τους Εύζωνες στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη σε μία τελετή που τα τουριστικά πρακτορεία παρουσιάζουν και ως ατραξιόν.

Με ιδιαίτερη προσήλωση και ενδιαφέρον παρακολούθησαν σήμερα οι ξένοι τουρίστες αλλά και οι λιγοστοί Έλληνες που δεν είχαν εγκαταλείψει την πρωτεύουσα λόγω τριημέρου, την αλλαγή της προεδρικής φρουράς στο Σύνταγμα.

Πλήθος κόσμου στάθηκε στη σειρά μπροστά από το κτίριο της Βουλής για να «απολαύσει» το τελετουργικό της αλλαγής φρουράς, κατά τη διάρκεια του οποίου βγαίνει όλο το άγημα έξω. Κρατώντας φωτογραφικές μηχανές, κάμερες ή κινητά τους απαθανάτισαν το δρώμενο.

Διαβάστε επίσης: Οινόφυτα: Επανήλθε η κυκλοφορία στη σιδηροδρομική γραμμή – Καθυστερήσεις στα δρομολόγια

Συγκεκριμένα σήμερα βρέθηκαν στο σημείο τουλάχιστον 1.000 τουρίστες. Πρόκειται για μια μοναδική για αυτούς εμπειρία, στην οποία τους προτρέπουν να παρακολουθήσουν τα τουριστικά πρακτορεία παρουσιάζοντάς την ως «event».

Άδεια η Αθήνα

Την ίδια ώρα οι δρόμοι της πρωτεύουσας έχουν αδειάσει. Οι ντόπιοι έχουν ήδη φύγει από την πόλη για να βρουν λίγες στιγμές χαλάρωσης είτε σε νησιά ή στην επαρχία, ενόψει του εορτασμού του Δεκαπενταύγουστου.

Στο Σύνταγμα, καθώς και στις Λεωφόρος Αμαλίας και Κηφισίας δεν κυκλοφορεί κανείς! Υπάρχουν μόνο λίγοι τουρίστες που περιφέρονται εκεί έξω, απολαμβάνοντας τη μαγευτική και… ήσυχη Αθήνα

Sports in

Η Φενέρ και τι συμφέρει τον Ολυμπιακό…

Ο βασικός στόχος των «καναρινιών», το πρόγραμμά τους μέχρι την διπλή μάχη με τον Θρύλο και τα παιχνίδια με Γαλατά και Καραγκιουμρούκ, που καλό για τον Ολυμπιακό θα είναι να μην μετατεθεί κανένα από τα δυο…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024