Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ισπανία: Σούπερ γιοτ 23 εκατ. ευρώ έπιασε φωτιά κοντά στην Ίμπιζα

Ισπανία: Σούπερ γιοτ 23 εκατ. ευρώ έπιασε φωτιά κοντά στην Ίμπιζα

Το superyacht που τυλίχθηκε στις φλόγες, διέθετε πισίνα, πέντε υπνοδωμάτια καθώς και γυμναστήριο.

Ένα σούπερ γιοτ αξίας πάνω από 23 εκατομμύρια ευρώ που ανήκει σε Ιταλό επιχειρηματία τυλίχθηκε στις φλόγες στα ανοικτά της Ίμπιζα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σκάφος των 45.72 μέτρων έπιασε φωτιά το απόγευμα της Πέμπτης στην Κάλα Σάονα, στα δυτικά του μεσογειακού νησιού Φορμεντέρα, μόλις ένα μήνα μετά την παράδοσή του στον ιδιοκτήτη του.

Δύο σωστικά σκάφη της ακτοφυλακής έφτασαν στην περιοχή, καθώς οι εννέα επιβάτες και το επτάμελές πλήρωμα του Aria SF εγκατέλειψαν το πλοίο μετά από σήμα κινδύνου που εξέπεμψε μετά από αποτυχημένη προσπάθεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς.

Σούπερ λουξ στο εσωτερικό του

Ευτυχώς δεν υπήρξαν αναφορές για τραυματισμούς, ενώ ο  ιδιοκτήτης του σούπερ γιοτ, το οποίο έφυγε από το ναυπηγείο μόλις τον περασμένο μήνα μετά την πώλησή του το 2019, κατονομάστηκε ως Πάολο Σκουντιέρι.

Ο 61χρονος είναι πρόεδρος της εταιρείας παραγωγής εξαρτημάτων εσωτερικού αυτοκινήτου Gruppo Addler, η οποία ιδρύθηκε από τον πατέρα του Achille το 1956, και η περιουσία του φέρεται να είναι σχεδόν 500 εκατομμύρια ευρώ.Ο πατέρας τεσσάρων παιδιών, ο οποίος ζει στη Νάπολη, είναι πρεσβευτής του Μονακό για τον τουρισμό και ιδρυτής ενός ομίλου που κατέχει 19 εστιατόρια στην Ιταλία. Δεν ήταν άμεσα σαφές το πρωί της Παρασκευής αν βρισκόταν στο σκάφος, αν και εξειδικευμένοι ιστότοποι για γιοτ αναφέρουν ότι το σκάφος δεν είναι προς το παρόν διαθέσιμο για ναύλωση.

Το superyacht που τυλίχθηκε στις φλόγες, διέθετε πισίνα, πέντε υπνοδωμάτια καθώς και γυμναστήριο.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024