Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Θεσσαλονίκη: Αθώος ο 21χρονος που βοήθησε 14χρονη να φύγει από το σπίτι

Θεσσαλονίκη: Αθώος ο 21χρονος που βοήθησε 14χρονη να φύγει από το σπίτι

Ο νεαρός υποστήριξε ότι με την 14χρονη διατηρούσαν στο παρελθόν σχέση για δύο μήνες, η οποία όμως σταμάτησε λόγω διαφοράς ηλικίας

Αθώο έκρινε το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο, τον 21χρονο που είχε κατηγορηθεί σε βαθμό πλημμελήματος, για αρπαγή ανήλικου (υποστήριξη εκούσιας διαφυγής), καθώς βοήθησε μία 14χρονη να διαφύγει από το σπίτι της.

Σύμφωνα με το grtimes, στη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας ο αστυνομικός που κατέθεσε ως μάρτυρας στη δίκη ανέφερε πως η μητέρα της 14χρονης κοπέλας, στις 8 Αυγούστου δήλωσε την εξαφάνιση της κόρης της, η οποία έφυγε από το σπίτι πριν τέσσερις μέρες και δεν επέστρεψε.

Όπως είπε μετά από έρευνες που ακολούθησαν, διαπιστώθηκε πως η 14χρονη διέμενε σε ξενοδοχείο το οποίο νοίκιασε ο κατηγορούμενος και ο οποίος όταν προσήχθη παραδέχτηκε ότι είχε κλείσει το δωμάτιο στο όνομά του και διέμενε μαζί με τη 14χρονη γνωρίζοντας ότι η τελευταία είχε φύγει από το σπίτι της.

Η μητέρα της ανήλικης εξάλλου, στη διάρκεια της κατάθεσης της είπε ότι η κόρη της έχει φιλικές σχέσεις με τον 21χρονο, κάνοντας λόγο “για ένα πραγματικά πολύ καλό παιδί” και ζητώντας να αποσυρθούν οι κατηγορίες.

Η ίδια ανέφερε ότι η κόρη της ήθελε να ξεσπάσει και να αισθανθεί διαφορετικά, και καθώς είναι αντιδραστική λόγω και της εφηβείας, έφυγε από το σπίτι.

«Ηθελα να την προστατεύσω»

Ο κατηγορούμενος από την πλευρά του ανέφερε ότι η ανήλικη έφυγε από το σπίτι της επικαλούμενη προβλήματα που είχε με την οικογένειά της και μάλιστα πως η ίδια του ζήτησε να κλείσει δωμάτιο σε ένα ξενοδοχείο όπως και έκανε, γνωρίζοντας ότι αυτό που έπραξε ήταν ποινικό αδίκημα και που το έκανε όμως παρόλα αυτά για να προστατεύσει τη 14χρονη η οποία απειλούσε πως αν ο φίλος της έλεγε οτιδήποτε στη μητέρα της, τότε θα έφευγε μακριά σε άγνωστο προορισμό.

Ο 21χρονος κατέθεσε πώς ζητούσε από τη 14χρονη να επικοινωνήσει με τη μητέρα της για να μην ανησυχεί, ωστόσο η τελευταία αρνήθηκε.

Όπως είπε τέλος, διατηρούσε παλαιότερα σχέση για δύο μήνες με την ανήλικη, ωστόσο διέκοψαν καθώς διαπίστωσαν ότι η σχέση δεν θα προχωρούσε λόγω διαφοράς ηλικίας.

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024