Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μπογδάνος: Τζήμερος και Κρανιδιώτης τον διέγραψαν από την «Εθνική Δημιουργία»

Μπογδάνος: Τζήμερος και Κρανιδιώτης τον διέγραψαν από την «Εθνική Δημιουργία»

Λίγο κράτησε η συμμαχία των Τζήμερου, Κρανιδιώτη και Μπογδάνου

Με κοινή τους δήλωση οι Θάνος Τζήμερος και Φαήλος Κρανιδιώτης ανακοίνωσαν ότι διέγραψαν τον τρίτο της ηγεσίας της κίνησης «Εθνική Δημιουργία» που δημιούργησαν τον Μάϊο. Μία ακροδεξιά κίνηση που σύμφωνα με τη διακήρυξή της διατείνεται ότι είναι η πραγματική δεξιά, θεωρεί την ΝΔ κεντροαριστερή και επιτίθεται σε πρόσφυγες, φεμινίστριες, ΛΟΑΤΚΙ+ κλπ.

Η συμμαχία των τριών δεν κράτησε πολύ, μόνο τρεις μήνες, με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο να βρίσκεται πλέον εκτός, λόγω του «αλαζονικού του χαρακτήρα», «της αμετροεπούς και αντιδεολογικής συμπεριφοράς», «της λογικής του πολιτικού κόστους, εις βάρος της συνέπειας» όπως αναφέρει η δήλωση.

Το πολιτικό σχήμα αποτελούσε συνεργασία της «Εθνικής Συμφωνίας» του Κ. Μπογδάνου, της «Δημιουργίας Ξανά» του Θ. Τζήμερου και της «Νέας Δεξιάς» του Φ. Κρανιδιώτη και είχε ανακοινώσει ότι θα κατέλθει αυτόνομα στις επόμενες εκλογές, σύμφωνα τουλάχιστον με τις μέχρι πρότινος επίσημες δηλώσεις των επικεφαλής.

Η ανακοίνωση Τζήμερου-Κρανιδιώτη:

«Με λύπη μας, ανακοινώνουμε τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από την ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. Η λύση της συνεργασίας μας κατέστη αναπόφευκτη, λόγω της προσωπικής στρατηγικής του, της αμετροεπούς και αντιδεολογικής συμπεριφοράς του, της απαξίωσης των αρχών μας, της υιοθέτησης, από μέρους του, της λογικής του πολιτικού κόστους, εις βάρος της συνέπειας, και του αλαζονικού του χαρακτήρα, που υπονόμευαν την ενότητα και τις προοπτικές της προσπάθειάς μας. Συνεχίζουμε, για μια φιλελεύθερη πατριωτική πολιτική, με πυξίδα την κοινή λογική.

Η διαγραφή αυτή έρχεται μερικές ώρες μετά την ανακοίνωση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου πως η Αφροδίτη Λατινοπούλου γίνεται αντιπρόεδρος της Εθνικής Συμμαχίας

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024