Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το απαράδεκτο hashtag για τα αδέρφια Αντετοκούνμπο

Το απαράδεκτο hashtag για τα αδέρφια Αντετοκούνμπο

Στο Twitter κυκλοφορεί εδώ και λίγα 24ωρα ένα απαράδεκτο hashtag για τα αδέρφια, που το καταδικάζουν οι περισσότεροι χρήστες.

Στην προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδος ενόψει προκριματικών Παγκοσμίου Κυπέλλου αλλά και του Ευρωμπάσκετ, βρίσκονται, για πρώτη φορά, και τα τέσσερα αδέρφια Αντετοκούνμπο.

Ωστόσο, η παρουσία του Γιάννη, του Θανάση, του Κώστα και του Άλεξ Αντετοκούνμπο φαίνεται να ενοχλεί κάποιους, όπως φαίνεται και από το απαράδεκτο hashtag «#not_my_national_team» («όχι η Εθνική ομάδα μου») που κυκλοφορεί στο Twitter και έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις.

Η συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών στο Twitter καταδικάζει το συγκεκριμένο hashtag και κάνει λόγο για απαράδεκτες, επικίνδυνες απόψεις αλλά και για φασιστική παράνοια.

Την ίδια στιγμή, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς υπενθύμισε την ιστορική ατάκα του Νέλσον Μαντέλα, ότι δηλαδή «ο αθλητισμός γελάει μπροστά σε κάθε είδους διάκριση», εξηγώντας πως «ο αθλητισμός είναι το ιδανικότερο όχημα ενσωμάτωσης, συμπερίληψης, ανοχής στη διαφορετικότητα και άρσης των διακρίσεων. Τι ντροπή αυτό το hashtag».

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024