Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ζήσαμε την πιο πολυτελή εμπειρία καλοκαιρινής χαλάρωσης μια ανάσα από το κέντρο της Αθήνας

Ζήσαμε την πιο πολυτελή εμπειρία καλοκαιρινής χαλάρωσης μια ανάσα από το κέντρο της Αθήνας

Η σταθερή αξία του αττικού καλοκαιριού διατηρεί για άλλη μια χρονιά τον θρόνο της

Απόλυτη εμπειρία θερινής χαλάρωσης στην πόλη – και δη στην Αθήνα. Ίσως στο πρώτο άκουσμά της η φράση να γεννά αμφιβολίες, όλες τους όμως καταρρίπτονται μόλις συμπληρωθεί από το όνομα «Astir Beach», της παραλίας που για άλλη μια χρονιά απέδειξε τόσο την ποιότητα των υπηρεσιών, όσο και εκείνη των καταπράσινων νερών της, αποσπώντας για 23η φορά το βραβείο της γαλάζιας σημαίας. Η πλαζ που έγινε συνώνυμο της θερινής πολυτέλειας για όλους τους Αθηναίους, αλλά και τους καλοκαιρινούς επισκέπτες του κλεινού άστεως, διατηρεί στο ακέραιο τα σκήπτρα του πλέον luxurious seaside προορισμού της πόλης και, όπως διαπιστώσαμε, επιτυγχάνει κάθε χρονιά να ξεπερνά τον περσινό εαυτό της.

Ήδη από το περασμένο καλοκαίρι, η Astir Beach είχε κατορθώσει να αναβαθμίσει περαιτέρω τον premium χαρακτήρα της, με την εισαγωγή μιας απλής, αλλά πολύτιμης υπηρεσίας: της δυνατότητας ηλεκτρονικής προκράτησης της ιδανικής θέσης πλάι στα κρυστάλλινα νερά της, την ακριβή ώρα που επιθυμούμε να την επισκεφθούμε.

Ένα κλικ μακριά από το κύμα

Από την πλευρά μας, είχαμε την ευκαιρία φέτος να πάρουμε μια γεύση από την… ψηφιακή μετάβαση της χρυσαφένιας αμμουδιάς, επιλέγοντας με ευκολία και ταχύτητα την κατάλληλη θέση στον ήλιο – ή μάλλον στην ομπρέλα -, με λίγα κλικ στην αναλυτική κάτοψη της ακτής που βρίσκεται αναρτημένη στο https://tickets.astir.gr/. Με τον τρόπο αυτό, δεν αποφύγαμε μόνο το πρωινό ξύπνημα, αλλά και την αναμονή, περνώντας από την fast track ειδικά διαμορφωμένη είσοδο που ισχύει μόνο για τις online κρατήσεις.

Ήδη από τα πρώτα βήματα στην πλαζ του Αστέρα, διαπιστώσαμε ότι για άλλη μια χρονιά, η διαχρονική γοητεία της πιο ειδυλλιακής τοποθεσίας της Αθηναϊκής Ριβιέρας, με την ψιλή άμμο και τα καταγάλανα νερά, έχει συνδυαστεί αρμονικά με μια σειρά από ειδικές παροχές, υπηρεσίες και δραστηριότητες, πολλές εκ των οποίων ήρθαν ως αποτέλεσμα νέων συνεργασιών.

Πενήντα αποχρώσεις της πολυτέλειας

Το καλοκαιρινό shopping γνωρίζει εδώ την πιο πολυτελή του εκδοχή, με τα εμπορικά καταστήματα Salt Water, MC2, Vilebrequin, Dirty Laundry, Ma Cherie, R, Summer Stores και Prime Timers να προσφέρουν αμέτρητες stylish επιλογές και ολοκληρωμένα καλοκαιρινά outfits για όλους.

Οι adrenaline junkies μπορούν να δοκιμαστούν – και δοκιμάζονται – σε μια σειρά από summer sports, αλλά και να κάνουν τις πρώτες τους προσπάθειες στο θαλάσσιο σκι υπό την καθοδήγηση του εκπαιδευμένου προσωπικού του Astir Ski Club. Και το Assai Seaside Spa είναι ικανό να προσφέρει μια αναζωογονητική εμπειρία ευεξίας, ομορφιάς και χαλάρωσης, ακόμη και στον πιο αθεράπευτο workaholic. Όσον αφορά στο τελευταίο, μιλάμε από εμπειρία.

Τα φημισμένα luxury experience services του Nara Nara Shisha επέστρεψαν και φέτος, με την πιο premium πρόταση για τους λάτρεις ναργιλέ, ενώ το Privilege Beach House, με την προνομιακή του θέα προς το εντυπωσιακό ηλιοβασίλεμα του Αστέρα, υπόσχεται το ιδανικό κλείσιμο μιας luxurious μέρας στη θάλασσα, με ένα ξεχωριστό dinner επάνω στο κύμα, που αντλεί την έμπνευσή του από τον γαστρονομικό πλούτο της Μεσογείου.

«Ερημικές» πολυτελείς παραλίες στο κέντρο της Αθήνας

Αναζητώντας μια απόδραση από την ένταση της παραλίας, βρεθήκαμε στο members lounge – τον αρμονικά σχεδιασμένο, καλαίσθητο χώρο, στον οποίο έχουν πρόσβαση αποκλειστικά τα μέλη της Astir Beach που διαθέτουν Platinum Card. Απεριόριστη πρόσβαση στην παραλία σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού και ξεχωριστή είσοδος από το ξενοδοχειακό συγκρότημα, εξασφαλίζουν απόλυτη ηρεμία και χαλάρωση, που δεν περιμέναμε να συναντήσουμε σε τόσο μικρή απόσταση από την Αθήνα.

Αν όμως αυτό δεν σας είναι αρκετό, για στιγμές πλήρους ιδιωτικότητας, το executive lounge της Astir Beach, ακριβώς δίπλα από την παραλία του Ζολώτα, εξασφαλίζει περιβάλλον premium… ερημικής παραλίας, για αξέχαστες ηλιόλουστες μέρες μακριά από αδιάκριτα βλέμματα.

Η ετυμηγορία μας; Πολυτελείς υπηρεσίες, γεύσεις, μουσικές και φυσική ομορφιά, δίνουν στην Astir Beach (και) φέτος τον αδιαφιλονίκητο τίτλο του κορυφαίου luxury seaside προορισμού – όπως και αν τον ορίζει ο καθένας. Από την πλευρά μας, έχουμε ήδη προχωρήσει στην επόμενη κράτηση.

Astir Beach: Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη | Τηλ. επικοινωνίας: +30 210 8901619 | www.astir.gr/beach

Για περισσότερα νέα, ακολουθήστε την Astir Beach στο Facebook & Instagram

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024