Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τζον Λένον: Ο γιος του εξηγεί γιατί άλλαξε το όνομά του - Ακούστε τον να τραγουδάει το «Imagine»

Τζον Λένον: Ο γιος του εξηγεί γιατί άλλαξε το όνομά του – Ακούστε τον να τραγουδάει το «Imagine»

Τον Απρίλιο, ο Τζούλιαν Λένον ερμήνευσε για πρώτη φορά τη χαρακτηριστική επιτυχία του πατέρα του, το «Imagine», στην τηλεοπτική φιλανθρωπική συναυλία για την Ουκρανία.

Ο Τζούλιαν Λένον άλλαξε επίσημα το όνομά του σε Τζούλιαν Τσαρλς Τζον Λένον το 2020. Ο ίδιος μιλώντας στο podcast ««Word in Your Ear» εξήγησε πως στην εν λόγω απόφασή του, σημαντικό ρόλο έπαιξε η πανδημία.

«Ήταν το 2020, λίγο πριν μας κλείσουν όλους σε ένα κλουβί, που τελικά αποφάσισα, πραγματικά, να αλλάξω νομικά το όνομά μου εξ ορισμού. Αρχικά το όνομά μου ήταν John Charles Julian Lennon, αλλά αντιμετώπιζα αρκετές δυσκολίες με τα ταξίδια μου, τις εταιρείες ασφαλείας κ.ά.», αποκαλύπτει ο ίδιος.

«Θέλω να σεβαστώ την κληρονομιά και τις επιθυμίες της οικογένειάς μου, αλλά το μόνο που έκανα ήταν να αλλάξω το «John» σε «Julian», οπότε είμαι ο Julian Charles John Lennon. Είναι τόσο απλό, αλλά για μένα είναι ένας εντελώς άλλος κόσμος. Πραγματικά, είναι. Όχι, ότι ντρέπομαι ή ότι δεν έχω σεβασμό. Έπρεπε να είμαι ο εαυτός μου. Είχα ανάγκη να ακουστώ, επιτέλους, ως Τζούλιαν».

Ο Τζούλιαν ερμήνευσε για πρώτη φορά το πασίγνωστο κομμάτι του πατέρα του, «Imagine» στην τηλεοπτική φιλανθρωπική συναυλία του Global Citizen Stand Up για την Ουκρανία, η οποία συγκέντρωσε πάνω από 10 δισεκατομμύρια δολάρια για τη βοήθεια των προσφύγων.

«Γιατί τώρα, μετά από τόσα χρόνια; Πάντα έλεγα, ότι η μόνη φορά που θα σκεφτόμουν ποτέ να τραγουδήσω το «Imagine» θα ήταν αν ερχόταν το τέλος του κόσμου», έγραψε στην περιγραφή του κλιπ στο YouTube.

Μετά από αυτή την εμφάνισή του, ο Τζούλιαν είπε πως η θετική υποδοχή της παράστασης άλλαξε και τα δικά του συναισθήματα αναφορικά με το πώς νιώθει ως γιος ενός «Beatle».

«Αισθάνομαι, ίσως, για πρώτη φορά, ότι μπορώ να κυκλοφορώ χωρίς να φοβάμαι, με το κεφάλι ψηλά», ανέφερε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης. «Ξέρετε, στον δρόμο τις παλιότερες εποχές, σταματούσαμε σε ένα εστιατόριο και απλά έβαζαν τραγούδια των Beatles για να δουν αν αντιδρούσα, να δουν αν ήμουν εγώ. Ήταν τόσο απογοητευτικό. Τέλος πάντων, τα έχω ξεπεράσει όλα αυτά τώρα», συνέχισε ο Τζούλιαν. «Είμαι περήφανος για όσα κάνω τώρα», πρόσθεσε ο ίδιος.

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024