Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Με Νάρεϊ η αποστολή του ΠΑΟΚ για Σόφια

Με Νάρεϊ η αποστολή του ΠΑΟΚ για Σόφια

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή του ΠΑΟΚ για τα προκριματικά του Europa Conference League και σε αυτή συμπεριλήφθηκε ο Κάλεντ Νάρεϊ.

Ο ΠΑΟΚ, μετράει ώρες για τον πρώτο του ευρωπαϊκό αγώνα της σεζόν, καθώς αύριο (20/7, 20:00), αντιμετωπίζει τη Λέφσκι Σόφιας στη Βουλγαρία.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε γνωστά τα ονόματα που θα ταξιδέψουν στη Σόφια για να βοηθήσουν τον σύλλογο στην προσπάθεια του να προχωρήσει στο Europa Conderence League.

Όπως αναμενόταν, στην αποστολή βρίσκεται και το νέο απόκτημα των «ασπρόμαυρων», Κάλεντ Νάρεϊ. Εκτός έμεινε ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, καθώς κρίθηκε ανέτοιμος, όπως και ο Λύρατζης λόγω των ενοχλήσεων στην ποδοκνημική.

Στο ταξίδι δεν θα είναι ούτε  οι τραυματίες Ελ Καντουρί και Ολιβέιρα , που έκαναν πρόγραμμα στο γήπεδο και το γυμναστήριο και ο Γιάννης Μιχαηλίδης, που συνεχίζει την αποκατάστασή του.

Οι 23 παίκτες του Λουτσέσκου: Ζίβκοβιτς , Κοτάρσκι , Ταλιχμανίδης , Σάστρε , Ίνγκασον , Κάργας , Κουλιεράκης , Βιεϊρίνια , Ράφα Σοάρες , Τσαούσης , Τσιγγάρας , Κούρτιτς , Σβαμπ , Φιλίπε Σοάρες , Ντάντας , Ντόουγκλας , Ρικάρντο , Α.Ζίβκοβιτς , Κωνσταντέλιας , Νάρεϊ , Κουαλιάτα , Μπράντον , Κούτσιας.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024