Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ελεονώρα Μελέτη: Η... όλο νόημα ατάκα για την Μαρία Κίτσου - «Να μην γίνω και όρνιο...»

Ελεονώρα Μελέτη: Η… όλο νόημα ατάκα για την Μαρία Κίτσου – «Να μην γίνω και όρνιο…»

Δείτε τι είπε on air

Πρόβλημα με την υγεία της φαίνεται πως αντιμετωπίζει η Μαρία Κίτσου, με αποτέλεσμα να ακυρωθούν πολλές παραστάσεις της «Ηλέκτρας» στην οποία και πρωταγωνιστεί.

Την είδηση αυτή σχολίασαν μέσα από την εκπομπή «Mega Καλημέρα», με τον δημοσιογράφου Κώστα Τσουρό να δίνει κάποιες παραπάνω πληροφορίες.

Συγκεκριμένα ο Κώστας Τσουρός είπε: «Πάντως είναι ένα θέμα με το τι συμβαίνει με τη Μαρία Κίτσου, γιατί θυμάστε ότι και τον χειμώνα είχαμε ξαναπεί από εδώ ότι είχαν ακυρωθεί και πάλι παραστάσεις στο «Παλλάς» με το «Τρίτο Στεφάνι». Και τώρα αναβάλλονται άλλες 8 παραστάσεις. Το θέμα είναι ότι όταν ακυρώνονταν οι παραστάσεις, ο κάθε Πολιτιστικός Σύλλογος έλεγε και κάτι διαφορετικό στην ανακοίνωσή του, δηλαδή στην Πετρούπολη έλεγε για τεχνικό πρόβλημα, στην Πάτρα έλεγε ότι ακυρώνεται η μία και η άλλη θα γίνει κανονικά… Οπουδήποτε έγινε κάτι τέτοιο, κανένας δεν έλεγε τον λόγο που ακυρωνόταν η παράσταση».

«Τελικά ακυρώνεται γιατί η Μαρία Κίτσου έχει ένα πρόβλημα υγείας και οι δικές μου πληροφορίες λένε ότι αυτό το πρόβλημα θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί και τελικά επελέγη να μην αντιμετωπιστεί για να είναι η καλύτερα η υγεία της. Το θέμα είναι ότι και πάλι ακυρώθηκαν 8 παραστάσεις με ό,τι σημαίνει αυτό. Ας ελπίσουμε να είναι καλά η Μαρία Κίτσου. Δεν θυμάμαι άλλος πρωταγωνιστής να ακυρώνει τόσες πολλές παραστάσεις άλλη φορά για θέμα υγείας» συμπλήρωσε.

Η απάντηση της Ελεονώρας Μελέτη

Η Ελεονώρα Μελέτη αρκέστηκε να πει ότι: «Περαστικά της, τι να πούμε… Μπορούμε να πούμε και κάτι άλλο; Εγώ δεν λέω και κάτι άλλο, μην γίνω και όρνιο».

Να θυμίσουμε ότι η παρουσιάστρια παλαιότερα είχε σχολιάσει αρνητικά κάποιες δηλώσεις της Μαρίας Κίτσου, με την ηθοποιό να αφήνει αιχμές για την Ελεονώρα Μελέτη.

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024