Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εγκλωβισμένο γατάκι στη μηχανή αυτοκινήτου: Έτσι θα το σώσετε

Εγκλωβισμένο γατάκι στη μηχανή αυτοκινήτου: Έτσι θα το σώσετε

Η Ντέινα από το Μπρούκλιν δείχνει τον τρόπο

Καταφύγιο στις μηχανές οχημάτων βρίσκουν πολύ συχνά γάτες και γατάκια. Γι΄αυτό κάθε φορά που βάζουμε μπροστά το αυτοκίνητο πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, να χτυπάμε το καπό και αν βρούμε κάποιο ζώο να το απεγκλωβίζουμε είτε μόνοι μας είτε καλώντας την Πυροσβεστική.

Η Ντέινα από το Μπρούκλιν βέβαια είχε μια άλλη ιδέα. Έβγαλε το γατάκι που βρήκε στη μηχανή παίζοντας… ήχους γατιού στο τηλέφωνό της.

«Επιτρέψτε μου να σας συστήσω επίσημα τη Βιρτζίνια ή αλλιώς Τζίνυ. Πήρα αυτό το μικρό «φασόλι» πριν από μια εβδομάδα. Δεν μπορώ καν να πω ότι την έσωσα εγώ, αυτή έσωσε τον εαυτό της. Έτρεξε κατευθείαν από τη μηχανή ενός αυτοκινήτου στο χέρι μου», έγραψε η ίδια σε ανάρτησή της στο Instagram.

Μόλις άκουσε τους ήχους, το μικρό ζωάκι πήδηξε αμέσως έξω από το άνοιγμα της ρόδας του αυτοκινήτου. Η Ντέινα το τύλιξε σε μια πετσέτα, το έκανε μπάνιο, του έκοψε τα νύχια και το ονόμασε Τζίνυ.

Η κοπέλα και η γατούλα δέθηκαν αμέσως ωστόσο τελικά υιοθετήθηκε μαζί με ένα άλλο θετό γατάκι που ονομαζόταν Λούσι.

«Το κορίτσι που ήρθε τρέχοντας από ένα λάστιχο αυτοκινήτου κατευθείαν στο χέρι μου πριν από 2,5 μήνες σε ηλικία μόλις 4,5 εβδομάδων. Θα έλεγα ψέματα αν έλεγα ότι δεν ήθελα να την υιοθετήσω η ίδια. Αλλά το να έχω μια επιπλέον γάτα στο διαμέρισμα του ενός υπνοδωματίου μου θα μείωνε την ικανότητά μου να σώζω και να υιοθετώ νέα γατάκια που χρειάζονται τη βοήθειά μου. Την άφησα στο νέο της σπίτι σήμερα το πρωί μαζί με ένα άλλο γατάκι παρόμοιας ηλικίας που έμενε μαζί μας τις τελευταίες μέρες για να γνωριστούν», εξομολογήθηκε η ίδια.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024