Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρεγγίνα Μακέδου: Ανησυχία για την κατάσταση της υγείας της - Μπήκε ξανά στο νοσοκομείο

Ρεγγίνα Μακέδου: Ανησυχία για την κατάσταση της υγείας της – Μπήκε ξανά στο νοσοκομείο

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια με ανάρτησή της στα social media

Τον δύσκολο δρόμο της αποκατάστασης διανύει η Ρεγγίνα Μακέδου.

Η χορεύτρια το προηγούμενο χρονικό διάστημα έδωσε τη δική της μάχη με τη λευχαιμία και υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση μυελού των οστών.

Το πρωί της Τρίτης (21/6) με ανάρτησή της στα social media αποκάλυψε ότι πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου βρισκόταν ωστόσο, μια μικρή παρενέργεια τις τελευταίες ώρες την οδήγησε πίσω σε αυτό.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μετά από πολλές ερωτήσεις που δέχτηκε από τους διαδικτυακούς της φίλους.

«Αρχικά σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για τις ευχές των γενεθλίων μου, είστε υπέροχοι. Δεύτερον έχω χαθεί γιατί μια μικρή παρενέργεια με οδήγησε πίσω στο νοσοκομείο. Σας το είπα, ο δρόμος της αποκατάστασης είναι μεγάλος και δύσκολος. Δεν κερδίζει με ένα εξιτήριο. Θέλει πολλή υπομονή, πολλή δουλειά και πολλή δύναμη», έγραψε το πρωί της Δευτέρας (27/6).

Η ανάρτησή της

Το μήνυμα αισιοδοξίας με αφορμή τα γενέθλιά της

Η Ρεγγίνα Μακέδου την Τετάρτη 22 Ιουνίου είχε τα γενέθλιά της και με αφορμή την ιδιαίτερη αυτή ημέρα προχώρησε σε μια ανάρτηση στο Instagram, στην οποία ποζάρει με την τούρτα της, στέλνοντας το μήνυμά της, για το πόσο σημαντικό είναι να γίνει κάποιος δότης μυελού των οστών.

«Το κοντέρ έγραψε 37!!!! Πολύ διαφορετικά γενέθλια… το δώρο μου ήταν 120 δότες μυελού των οστών σε μια υπέροχη εκδήλωση που έγινε στην πόλη μου!!! 83 δότες μυελού των οστών από την υπέροχη Κρήτη (Σητεία και Ιεράπετρα). Τα πιο ουσιαστικά γενέθλια μου !!!!
Ξέρεις ο χρόνος περνάει και πρέπει να καταλάβεις ότι όλο το νόημα είναι η αγάπη , το να δίνεις , να χαμογελάς , να εκτιμάς εσένα αλλά και τους γύρω σου , να νιώσεις επιτέλους ότι η καλοσύνη είναι αρετή !!!

Δύσκολες στιγμές περνάμε όλοι και κλαίμε και πέφτουμε αλλά… πάντα υπάρχει κάπου το φως να μας γεμίσει !!! Άπειρες οι ευχές σας και όλες έλεγαν υγεία και αυτό με γέμισε χαρά !!! Όχι ακόμα δεν γιατρεύτηκα η αποκατάσταση είναι μεγάλη μάχη! Στη μεταμόσχευση δεν τελειώνουν όλα με ένα εξιτήριο … ξεκινάει ο αγώνας μόλις βγεις εύχομαι σήμερα στα γενέθλια μου να με αγαπήσει το μόσχευμα όσο το αγαπώ!!!

Άλλη μια φορά ευχαριστώ για τις ευχές και τις προσευχές εσείς με βοηθάτε και δεν το ξέρετε !!! Γίνετε δότες μυελού των οστών δώστε αίμα και αιμοπετάλια ελάτε να κάνουμε τον κόσμο λίγο πιο όμορφο!», έγραψε.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024