Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η ιστορία του ζευγαριού που ζει σαν να είναι στο 1930 - «Ο κόσμος νομίζει ότι είμαστε τρελοί»

Η ιστορία του ζευγαριού που ζει σαν να είναι στο 1930 – «Ο κόσμος νομίζει ότι είμαστε τρελοί»

Διαμόρφωσε ολόκληρη την καθημερινότητά του έτσι ώστε να δίνει την εντύπωση ότι το ημερολόγιο κόλλησε στο 1930.

Ένα ζευγάρι έχει εγκαταλείψει τον σύγχρονο τρόπο ζωής και ζει κάθε μέρα σαν να είναι η δεκαετία του 1930 – πληρώνοντας μόνο με μετρητά και κάνοντας όλες τις τηλεφωνικές κλήσεις από σταθερό τηλέφωνο.

Ο λόγος για τους Neil και Lisa Fletcher, που αφιέρωσαν έξι χρόνια από τη ζωή τους στην ανακαίνιση του σπιτιού ώστε τα πάντα, όχι μόνο στη διακόσμηση αλλά και στην τεχνολογία, να προέρχονται από εκείνη τη δεκαετία.

Βλέπουν μόνο ασπρόμαυρη τηλεόραση, έχουν ένα ψυγείο του 1930 και οδηγούν ένα αυτοκίνητο σχεδόν 100 ετών. Ακούν μουσική από γραμμόφωνο αντίκα και έχουν ντουλάπες γεμάτες από ρούχα της δεκαετίας του 1930, αφού η Lisa είχε την ιδέα να ζήσει έναν αυθεντικό τρόπο ζωής της δεκαετίας του 1930.

Το ζευγάρι έχει ζήσει σε τρία σπίτια και μετακόμισε στο σημερινό του σπίτι πριν από έξι χρόνια. Πληρώνουν τα πάντα με μετρητά και χρησιμοποιούν σταθερό τηλέφωνο αντί για κινητά τηλέφωνα.

«Νομίζω ότι οι άνθρωποι υποθέτουν ότι είμαστε κάτι σαν από την Αγγλία του Ντίκενς, καθισμένοι κάτω από το τρεμάμενο φως των κεριών – αλλά δεν είναι έτσι. Τα πάντα στο σπίτι μας έχουν μια ιστορία – αν ξυπνούσα και όλα ήταν μοντέρνα, θα κλειδωνόμουν σε ένα ντουλάπι και δεν θα έβγαινα έξω.Όταν οι άνθρωποι μας βλέπουν στο δρόμο, μερικές φορές ρωτούν αν πάμε σε γάμο, λόγω του τρόπου που ντυνόμαστε. Νομίζω ότι οι άνθρωποι μας βλέπουν σαν εντελώς τρελούς», τόνισε η Lisa Fletcher.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024