Το Penny Marathon είναι μια δωρεάν εκδήλωση που πραγματοποιείται την ίδια μέρα σε όλο τον κόσμο. Φέτος, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Ιουλίου 2022 στην Αθήνα, την Καλαμάτα, τη Σαλαμίνα και τη Λάρισα στην Ελλάδα, στο Σίδνεϊ και στη Μελβούρνη στην Αυστραλία, και στο Βανκούβερ της Πολιτείας Ουάσιγκτον στις ΗΠΑ.

Το Penny Marathon είναι ένας μαραθώνιος που διοργανώνεται και χρηματοδοτείται από ανθρώπους που θέλουν να αυξήσουν την ευαισθητοποίηση του κόσμου για τα δεινά των αδέσποτων και ανεπιθύμητων ζώων στην Ελλάδα, αναγνωρίζοντας και βοηθώντας το έργο των εκατοντάδων εθελοντών που μοχθούν για την καλή διαβίωση των ζώων στη χώρα μας.

Τι μπορείτε να κάνετε στοPenny Marathon; Μπορείτε να τρέξετε, να κάνετε ποδήλατο ή να περπατήσετε! Οι εγγραφές έχουν ήδη ανοίξει.

Αν μένετε σε μια από τις πόλεις που αναφέρθηκαν, πάρτε μέρος σε μια οργανωμένη «εκδήλωση πόλης» μαζί με τους άλλους εγγεγραμμένους συμμετέχοντες. Θα χρειαστεί απλώς να εγγραφείτε εδώ: www.pennymarathon.com.

Εάν πάλι ΔΕΝ μένετε σε μια από τις πόλεις του 2022, μπορείτε να πάρετε μέρος στις «ατομικές συμμετοχές», όπου κι αν βρίσκεστε στον κόσμο την Κυριακή 10 Ιουλίου: μπορείτε να τρέξετε, μόνοι σας ή με κάποιους φίλους, να κάνετε ποδήλατο, να κολυμπήσετε, να κάνετε rollerblade… ή απλώς να βγάλετε τον σκύλο σας βόλτα! Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε μια σελίδα συγκέντρωσης χρημάτων για την αγαπημένη σας φιλοζωική ομάδα ή σωματείο. Απλώς, μην ξεχάσετε να στείλτε τις φωτογραφίες σας εδώ: https://fb.me/e/4TYZspJXY.

Όλες οι λεπτομέρειες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα www.pennymarathon.com.

Δώστε φωνή στα αδέσποτα ζωάκια, και στηρίξτε όσους αγωνίζονται για να σώσουν τη ζωή τους.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr