Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τζένη Καζάκου: Τα πρώτα της τηλεοπτικά βήματα και η συνεργασία με τον Μανούσο Μανουσάκη

Τζένη Καζάκου: Τα πρώτα της τηλεοπτικά βήματα και η συνεργασία με τον Μανούσο Μανουσάκη

Η ηθοποιός έπαιξε για πρώτη φορά στην μικρή οθόνη στη σειρά «Βαρδιάνος στα σπόρκα» ενώ φέτος πρωταγωνιστεί στους «Συμπέθερους απ' τα Τίρανα».

Η Τζένη Καρέζη είναι κόρη του Κωνσταντίνου Καζάκου και την Τάνιας Τρύπης. Με γονείς, παππού και γιαγιά ηθοποιούς δεν θα μπορούσε παρά να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Η νεαρή κάνει τα πρώτα της βήματα στον χώρο και φέτος την βλέπουμε στη σειρά του MEGA, «Συμπέθεροi απ’ τα Τίρανα».

O Κωνσταντίνος Καζάκος και η Τάνια Τρύπη ήταν καλεσμένη το μεσημέρι της Τετάρτης (25/5) στην «Ελένη» και μίλησαν στην Ελένη Μενεγάκη για την κόρη τους και το πως βίωσε τα πρώτα της τηλεοπτικά βήματα.

«Η αρχή ήταν με τη σειρά «Βαρδιάνος στα σπόρκα» του Μανούσου Μανουσάκη. Ακόμα δεν την είχαμε δει, είχα δει ένα δοκιμαστικό που είχε κάνει πιο παλιά. Τον ρώταγα «Μανούσο, πως είναι; Λέγε, τι κάνει;». Την είδα στη σειρά και όντως έπεσε στα βαθιά και κολύμπησε. Το ίδιο και στους «Συμπέθερους απ’ τα Τίρανα», έπεσε στα βαθιά και κολύμπησε», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Καζάκος.

«Επειδή μένει μαζί μου όμως έχω να πω το εξής. Βίωσα τα πρώτα της βήματα και την θαυμάζω για τη ψυχραιμία της και το μυαλό που έχει στο κεφαλάκι της. Είναι παιδί ταπεινό, με αρχές σωστές, τις οποίες χρωστάει προφανώς και στους δύο μας και κοιτάει τη δουλειά της. Σαφέστατα είχε άγχος, το περάσαμε μαζί – αυτό είναι σαν τις Πανελλήνιες – και τα κατάφερε. Ο μεγαλύτερος έπαινος και για τους δύο μας είναι ότι μπήκαμε στο στούντιο και μας έλεγαν τι καλό παιδί!», είπε η Τάνια Τρύπη.

«Δεν είναι ένα απλό παιδί δύο ηθοποιών. Αυτό το παιδί όμως έχει και τους συγκεκριμένους παππούδες, εκεί είναι η δυσκολία και η βαρύτητα. Αλλά δεν μπορείς να φορτώσεις το παιδάκι, δεν φταίει που αυτοί είναι οι παππούδες του. Δεν μπορούμε να κάνουμε σύγκριση, ο καθένας τραβάει το δικό του δρόμο», συμπλήρωσε η ηθοποιός.

«Το θέατρο είναι ο φυσικός μας χώρος»

Για τον Κωνσταντίνο Καζάκο μεγάλη υπήρξε η αγάπη για τη μουσική, καθώς στο Λύκειο συμμετείχε στη μπάντα «Αχτύπητα Φιλέτα»: Είναι μεγάλη αγάπη η μουσική, όμως το σπιτάκι μου είναι το θέατρο, είναι και αυτό μεγάλη αγάπη».

«Το θέατρο είναι ο φυσικός μας χώρος. Τώρα με την καραντίνα που μας έκλεισαν ήταν πολύ δύσκολα, πιστεύω για όλους τους καλλιτέχνες», συμπλήρωσε η Τάνια Τρύπη.

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος και η Τάνια Τρύπη πρωταγωνιστούν στην παράσταση «Άγουρα Κεράσια» στο θέατρο «Αυλαία». Ένα έργο γροθιά στο στομάχι, με τον Κωνσταντίνο Καζάκο να λέει χαρακτηριστικά πως «ο θεατής δεν ξέρει από που του έρχεται».

«Ο κόσμος δεν πρέπει να φοβάται να μιλήσει, είτε αυτό είναι κακοποίηση παιδιού και οικογένειας είτε κακοποίησης ζώου», είπε η Τάνια Τρύπη.

Όπως αποκάλυψαν οι ηθοποιοί, στην παράσταση ακούγεται η φωνή της Τζένης Καζάκου στο ρόλο του παιδιού του ζευγαριού που υποδύονται.

«Βλέπεις την παράσταση και όταν δεν έχεις εικόνα του παιδιού είναι πιο ωραίο, όπως όταν διαβάζεις μία ταινία ή ένα βιβλίο, το φτιάχνεις στη φαντασία σου. Όταν παίζουμε το έργο και ακούγεται η φωνή της Τζένης, που είναι η πραγματική μας κόρη, είναι αγριευτικό. Γίνονται όσα γίνονται στην παράσταση και ακούς τη φωνή του δικού σου παιδιού να τα λέει…», είπε.

Η Τάνια Τρύπη αποκάλυψε επίσης, πως αρχικά δεν ήθελε να ακούγεται η φωνή της κόρης της στην παράσταση, όμως ο Μανούσος Μανουσάκης επέμενε.

Όχι στην εκμετάλλευση των ζώων

Ακόμη, η ηθοποιός μίλησε και για τον βιγκανισμό.

«Δεν έχει σχέση με τι τρώμε, τι φοράμε, τα καλλυντικά να είναι cruelty free. Είναι ένας ηθικός τρόπος ζωής που ασπάζομαι και απέχω από κάθε είδους βία. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αγαπώ τους ανθρώπους. Πολλοί λένε πως όταν είσαι vegan γίνεσαι μισάνθρωπος. Δεν ισχύει αυτό, ισχύει ότι οι vegans δεν θέλουν καμία εκμετάλλευση, θανάτωση και κακοποίηση των ζώων», ανέφερε.

Το «Κόκκινο Ποτάμι» επιστρέφει

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος αναφέρθηκε και στα μελλοντικά του επαγγελματικά σχέδια, αποκαλύπτοντας στην Ελένη Μενεγάκη πως ξεκινούν τα γυρίσματα για τη νέα σεζόν της σειράς «Το Κόκκινο Ποτάμι».

«Είμαι ο μόνος Έλληνας που επέζησε, μαζί με τις τρεις κόρες μου. Οι υπόλοιποι φαγώθηκαν», δήλωσε.

Η χαρά του είναι μεγάλη που συνεχίζεται η σειρά, καθώς όπως σημείωσε βάζουν κι εκείνοι το λιθαράκι τους για να γίνουν γνωστές οι θηριωδίες της γενοκτονίας των Ποντίων.

Sports in

Από τον Ολυμπιακό στη Χιροσίμα

Τα γιεν της JT Thunders έπεισαν τον Ντανιέλ Καστελάνι να πάρει το αεροπλάνο για την Ιαπωνία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024