Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στίβεν Τάιλερ: Ξανά σε κέντρο αποκατάστασης ο σούπερ σταρ των Aerosmith

Στίβεν Τάιλερ: Ξανά σε κέντρο αποκατάστασης ο σούπερ σταρ των Aerosmith

Το συγκρότημα έκανε σχετική ανάρτηση στα social medi και εξήγησε γιατί οι εμφανίσεις τους στο Λας Βέγκας έχουν ακυρωθεί.

Ο Στίβεν Τάιλερ αντιμετωπίζει ξανά προβλήματα με την υγεία του καθώς έχει υποτροπιάσει ο εθισμός του στις ναρκωτικές ουσίες.

Ο σούπερ σταρ των Aerosmith μπήκε ξανά σε μονάδα αποκατάστασης μετά από υποτροπή.

Το συγκρότημα έκανε σχετική ανάρτηση στα social medi και εξήγησε γιατί οι εμφανίσεις τους στο Λας Βέγκας έχουν ακυρωθεί.

Διαβάστε τι έγραψαν

«Όπως πολλοί από εσάς γνωρίζετε, ο αγαπημένος μας αδελφός Στίβεν έχει εργαστεί για τη νηφαλιότητά του για πολλά χρόνια. Μετά από χειρουργική επέμβαση στο πόδι για να προετοιμαστεί να βγει στη σκηνή και την ανάγκη να διαχειριστεί τον πόνο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, πρόσφατα υποτροπίασε και μπήκε οικειοθελώς σε πρόγραμμα θεραπείας για να επικεντρωθεί στην υγεία και την ανάρρωσή του.

Λυπούμαστε πραγματικά που ενημερώνουμε τους θαυμαστές και τους φίλους μας ότι πρέπει να ακυρώσουμε το πρώτο μας σετ ημερομηνιών στο Las Vegas Residency αυτόν τον Ιούνιο και τον Ιούλιο, γιατί εκείνος επικεντρώνεται στην ευημερία του. Θα συνεχίσουμε τις ημερομηνίες μας για το 2022 ξεκινώντας τον Σεπτέμβριο και θα σας ενημερώσουμε για περαιτέρω, το συντομότερο δυνατό.

Είμαστε συντετριμμένοι που ταλαιπωρήσαμε τόσους πολλούς από εσάς, ειδικά τους πιο πιστούς θαυμαστές μας που συχνά διανύουν μεγάλες αποστάσεις για να έρθουν στα σόου μας. Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας και για την υποστήριξή σας στον Στίβεν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου», έγραψαν στην ανακοίνωση τους για τον Στίβεν Τάιλερ.

Δείτε την ανάρτηση

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024