Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ιωαννίδης, ο μόνος σίγουρος φορ της επόμενης σεζόν

Ιωαννίδης, ο μόνος σίγουρος φορ της επόμενης σεζόν

Η επένδυση του Γιοβάνοβιτς στον Ιωαννίδη, η αναζήτηση για βασικό επιθετικό και οι περιπτώσεις Καρλίτος και Μακέντα

Από τρίτος επιθετικός στο ξεκίνημα της περσινής σεζόν, μετατράπηκε σε πρώτος. Δικαιωματικά ο Φώτης Ιωαννίδης κέρδισε την εμπιστοσύνη του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τη θέση στην κορυφή της επίθεσης. Δούλεψε πολύ, βελτίωσε στοιχεία που έπρεπε να βελτιώσει για να καταφέρει να ξεχωρίσει, εκμεταλλεύτηκε την «καθίζηση» του Καρλίτος από τη μέση της σεζόν και μετά και τη σχεδόν ανύπαρκτη παρουσία του Μακέντα.

Ο Παναθηναϊκός είχε πρόταση για τον Ιωαννίδη στα μέσα της σεζόν, αλλά ο Γιοβάνοβιτς ήταν κάθετος: δεν ήθελε να του φύγει ο βασικός του επιθετικός και είχε επιλέξει να επενδύσει πάνω του. Το ίδιο θα κάνει και την επόμενη σεζόν. Αυτήν τη στιγμή από τους τρεις σέντερ φορ που διαθέτει στο ρόστερ του ο Παναθηναϊκός, ο Έλληνας είναι ο μοναδικός σίγουρος για να βρίσκεται σε αυτό και του χρόνου. Με τις πιθανότητες, μάλιστα, να έχει νέους… παρτενέρ να είναι περισσότερες αυτήν τη στιγμή.

Για τον Καρλίτος υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού και ο Παναθηναϊκός σίγουρα θα συζητούσε προτάσεις. Έτσι κι αλλιώς οι Πράσινοι έχουν… επιστρέψει στο μεταγραφικό «πάρε-δώσε». Θα πουλάνε και θα αγοράζουν. Θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να αλλάζουν σιγά-σιγά το στάτους τους στην αγορά. Οι πιθανότητες αποχώρησης του Καρλίτος είναι αυτήν τη στιγμή περισσότερες από εκείνες της παραμονής, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με τον Μακέντα.

Ο ιταλός επιθετικός έχει ένα «βαρύ» συμβόλαιο, που ξεπερνά τις 600.000 ευρώ ετησίως, δεν υπήρξε ποτέ ο βασικός επιθετικός στα πλάνα του Γιοβάνοβιτς, ούτε όταν ήταν υγιής δηλαδή, και το ιδανικό θα ήταν να βρει ομάδα που θα θελήσει να του καλύψει το συμβόλαιο και να τον κάνει δικό της.

Έτσι κι αλλιώς, με δεδομένο πως ο Ιωαννίδης χαίρει της εμπιστοσύνης του Γιοβάνοβιτς και πως ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί στην αγορά για σέντερ φορ που θα προορίζεται για την αρχική ενδεκάδα, ο Μακέντα δύσκολα θα δεχτεί να είναι τρίτος στην ιεραρχία.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024