Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ: Καθολικός ιερέας παραιτήθηκε για να γίνει… πορνοστάρ

ΗΠΑ: Καθολικός ιερέας παραιτήθηκε για να γίνει… πορνοστάρ

Ο ίδιος δηλώνει ότι μέσα από το νέο του επάγγελμα ήρθε πιο κοντά στο Θεό.

Τρόπο να πλησιάσει περισσότερο το Θεό αναζητούσε, πριν πέντε χρόνια, ένας ηλικιωμένος καθολικός ιερέας από τη Βόρεια Καρολίνα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Και φαίνεται ότι το πέτυχε, αφού έλαβε την απόφαση να παραιτηθεί από τη θέση του ιερέα και να κυνηγήσει καριέρα σε ένα τελείως διαφορετικό κλάδο: των ερωτικών ταινιών ενηλίκων.

Ο 88χρονος σήμερα Νορμ Σελφ συνεχίζει να εργάζεται ως πορνοστάρ, υπογραμμίζοντας μάλιστα ότι η πίστη του στο Θεό έχει γίνει πιο δυνατή. «Με το σεξ αισθάνομαι ότι ήρθα πιο κοντά στον Θεό» σημείωσε.

«Είναι σχεδόν σαν να κάνεις ένα πάρτι, αυτό είναι ένα από τα πράγματα που θαυμάζω με τον τρόπο που κάνω πορνό», υπογράμμισε ο Νορμ Σελφ, ο οποίος συμπλήρωσε πως το σεξ πρέπει να είναι απελευθερωτικό.

«Να κάνουμε σεξ ούτως ή άλλως, οπότε γιατί να μην το κάνουμε μια απελευθερωτική εμπειρία αντί να κρυβόμαστε στις σκιές;» συμπλήρωσε.

Η προσωπική του επανάσταση

Ο Νορμ Σελφ είχε κάνει και στην προσωπική του ζωή μια μικρή «επανάσταση» έπειτα από αρκετά χρόνια.

Ο πρώην ιερέας ήταν για 30 χρόνια παντρεμένος, μέχρι που κατάλαβε τη σεξουαλικότητά του και χώρισε. Σύμφωνα με όσα είπε στη Sun, στο παρελθόν εργαζόταν ως υπάλληλος σε μια πανεπιστημιούπολη, όπου συνάντησε ένα γκρουπ γκέι ανδρών. «Τότε συνειδητοποίησα ότι είμαι γκέι» υπογράμμισε.

Ωστόσο, μέχρι το «coming out» του πήρε άλλα 20 χρόνια περίπου, μέχρι τη στιγμή που αποφάσισε να λάβει μέρος σε ταινίες πορνό.

«Ναός το σώμα μου»

Μιλώντας παλαιότερα, στην εφημερίδα «Huffington Post», ο Σελφ είχε πει ότι η εμπειρία του πορνό είναι «απολαυστική».

«Αυτές τις μέρες διαπιστώνω ότι το σώμα μου είναι πράγματι ένας ναός όπου η οικειότητα και η έκσταση συνδυάζονται» είχε πει ο 83χρονος σήμερα πρώην ιερέας.

Παράλληλα, υποστηρίζει ότι θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί σε ερωτικές ταινίες έως ότου η κοινωνία αφαιρέσει τους «αρνητικούς σεξουαλικούς κανόνες» από το λεξιλόγιό της.

«Θέλω οι αρνητικές απόψεις να αντικατασταθούν με ένα μήνυμα που να λέει ότι οι άνθρωποι έχουν το δικαίωμα να απολαμβάνουν την ερωτική χαρά» πρόσθεσε.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024