Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπαρτζώκας: «Όλοι μαζί χάνουμε και όλοι μαζί κερδίζουμε»

Μπαρτζώκας: «Όλοι μαζί χάνουμε και όλοι μαζί κερδίζουμε»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στην ήττα του Ολυμπιακού από την Έφες, στην εξαιρετική πορεία των Ερυθρόλευκων στη διοργάνωση, αλλά και στον κόσμο της ομάδας.

O Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε απέναντι στην Αναντολού Έφες, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τονίζει πως τέτοιες βραδιές δίνουν εμπειρίες και μαθήματα στους παίκτες.

Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός επισήμανε πως όλοι μαζί χάνουν και όλοι μαζί κερδίσουν, ενώ έκανε και ειδική μνεία στον κόσμο των Ερυθρόλευκων που έχουν δώσει δυναμικό παρών στο Βελιγράδι.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

«Η εμπειρία είναι κάτι που αποκτάς μετά από δύσκολες βραδιές. Ας ελπίσουμε πως αυτό θα μας βοηθήσει στο μέλλον. Νομίζω ότι είναι ένα μάθημα για όλους μας γιατί παίξαμε με το συναίσθημα στο τελευταίο κρίσιμο σημείο. Είχαμε ευκαιρίες να περάσουμε μπροστά και πιστέψαμε πως αν το καταφέρναμε θα βάζαμε την πίεση στους αντιπάλους.

Δεν μπορώ να κριτικάρω κάποιον παρά μόνο τον Σάσα γιατί είπε πως φταίει εκείνος. Όλοι μαζί χάνουμε και όλοι μαζί κερδίζουμε. Υπάρχουν χιλιάδες ώρες δουλειάς εδώ και επαγγελματισμού και δεν γίνεται για μερικά σουτ ή φάουλ να πούμε πως κάποιος φταίει ατομικά. Φταίει όλη μας η ομάδα και όλη η ομάδα έφτασε ως εδώ.

Δεν ξέρω πως το εκλαμβάνει ο καθένας, εγώ αυτό που βλέπω από το ευρωπαϊκό μπάσκετ είναι πως υπάρχει μεγάλη εκτίμηση σε αυτό που έκανε ο Ολυμπιακός φέτος. Κανείς δεν πίστεψε πως θα φτάναμε να παίξουμε έναν ημιτελικό και να χάσουμε στο σουτ από τους πρωταθλητές. Αν το λέγαμε αυτό το καλοκαίρι θα λέγαμε τι φοβερό. Η πορεία μας ήταν καλή αλλά η στεναχώρια ήταν πάντα ίδια».

Για τον κόσμο: «Δεν έχω λόγια, νομίζω δεν έχει ξαναγίνει ποτέ σε ομαδικό σπορ αυτό. 12.000 κόσμος να ταξιδέψει. Αυτό που έγινε ήταν φανταστικό και η ομάδα μας το κέρδισε με τον τρόπο που έπαιξε φέτος. Στεναχωριέμαι που δεν παίξαμε μαζί έναν τελικό αλλά υπόσχομαι πως ο Ολυμπιακός τα επόμενα χρόνια θα είναι ούτως ή άλλως σε ψηλό επίπεδο».

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 20:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 2ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024