Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πάτρα: Απαράδεκτες δηλώσεις για την Ρούλα - «Την ήξεραν όλοι οι ποδοσφαιριστές του τοπικού πρωταθλήματος»

Πάτρα: Απαράδεκτες δηλώσεις για την Ρούλα – «Την ήξεραν όλοι οι ποδοσφαιριστές του τοπικού πρωταθλήματος»

Το τι κάνει στην προσωπική της ζωή μια γυναίκα δεν θα έπρεπε να αφορά κανέναν, πόσο μάλλον να πλασάρεται σαν αποκάλυψη στην ελληνική τηλεόραση...

Η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης βρίσκονται στο επίκεντρο των εξελίξεων της έρευνας για τον θάνατο των τριών παιδιών τους στην Πάτρα.

Οι αποκαλύψεις που γίνονται γύρω από την υπόθεση είναι καταιγιστικές. Μάλιστα, σήμερα στο «Πρωινό», έγιναν κάποιες δηλώσεις που θα συζητηθούν, από φίλο του περιβόητου Γιάννη, ο οποίος φέρεται να ήταν κάποια στιγμή το τρίτο πρόσωπο ανάμεσα στο ζευγάρι.

Συγκεκριμένα, ο φίλος του Γιάννη, άφησε -μεταξύ άλλων- να εννοηθεί ότι η 33χρονη μητέρα είχε ερωτικές παρτίδες με αρκετούς άλλους άνδρες.

«Ποδοσφαιριστές, παρτίδες η Ρούλα είχε με πολλούς! Και πριν και μετά… Ήταν διάχυτη αυτή η εντύπωση και πως να το πω; Ήτανε κοινό μυστικό…» είπε χαρακτηριστικά.

Πρόκειται για δηλώσεις που προκαλούν πολλά ερωτήματα, αφού μπορεί η Ρούλα Πισπιρίγκου να είναι ύποπτη για δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας και για αυτό πρέπει να κριθεί, ωστόσο το τι έκανε στην προσωπική της ζωή δεν αφορά κανέναν, πόσο μάλλον όταν πλασάρεται ως «αποκάλυψη» εκπομπές ενημερωτική – ψυχαγωγικού περιεχομένου.

«Θεωρείτο τσαχπινούλα, ζωηρούλα»

«Δεν ήτανε και ό,τι καλύτερο… Θεωρείτο τσαχπινούλα, ζωηρούλα… Ο Γιάννης… εντάξει τη Ρούλα την ξέρανε όλοι οι ποδοσφαιριστές του τοπικού πρωταθλήματος, αυτό είναι δεδομένο! Μιλάμε για 200 ποδοσφαιριστές σωματείων; Ναι, 200 ποδοσφαιριστές την ήξεραν! Η Ρούλα, η Ρούλα, η Ρούλα… Ο Γιάννης παντρεύτηκε πριν πέντε χρόνια, πριν τέσσερα… Είναι τσαχπινούλης ο Γιάννης, πλακατζής, να βγαίνει, να κάνει πλάκες, να πάμε το βράδυ να τα πιούμε, γενικά έτσι του αρέσουνε… Τι να πω τώρα; Όλα γίνονται και όλα δε γίνονται, από κει που δεν το περιμένεις! Η Ρούλα είναι και στην ηλικία. Ο Γιάννης είναι 34, είναι ίδια ηλικία, εκεί είναι» είπε χαρακτηριστικά ο φίλος του Γιάννη.

Facebook έχει; Ξέρετε;

«Πως δεν έχει, βέβαια έχει! Τώρα δεν μπορώ να τον βρω, το πιο πιθανό να το χει βγάλει! Μέχρι τα χθες, μου ‘στελνε 10 μηνύματα την ημέρα…»

Και ξαφνικά το προφίλ του έχει σβήσει δηλαδή;

«Δεν βλέπω να υπάρχει μέσα. Φωτογραφίες, εκείνο, το άλλο… Και δεν τον βλέπω! Ο Γιάννης ανέβαζε κάθε μέρα και καινούρια φωτογραφία, κάθε δεύτερη μέρα. Στην πλαζ εκεί όταν τα έπινε, από δω, από κει… Και του ‘γράφα από κάτω, μου γράφε και δεν βλέπω τώρα. Δεν μπορώ να τον βρω. Μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση! Προβληματίστηκα…»

Γενικότερα η σχέση του με τα κορίτσια ποια ήταν;

«Τσαχπίνης, τσαχπίνης, τσαχπίνης! Ναι, εντάξει! Εκεί τ ‘αρέσει, κοιτάει!»

Βρίσκετε κι εσείς ότι μοιάζουν εξωτερικά με τον Μάνο;

«Μοιάζουνε λίγο ναι, εντάξει, στο πρόσωπο… Ο Γιάννης είναι 20 πόντους κοντύτερος, ο Μάνος είναι 1,80».

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024