Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Έλενα Παπαρίζου ετοιμάζει συναυλίες σε Ελλάδα και Σουηδία και δηλώνει χαρούμενη για την επανένωση των Antique

Η Έλενα Παπαρίζου ετοιμάζει συναυλίες σε Ελλάδα και Σουηδία και δηλώνει χαρούμενη για την επανένωση των Antique

Η εκρηκτική τραγουδίστρια κάνει ένα δυναμικό comeback, πλήρως ανανεωμένη και έτοιμη για ένα καλοκαίρι γεμάτο μουσική.

Συνέντευξη στη Μαρία Κωνσταντοπούλου

Χαμογελάστη, ευδιάθετη και έτοιμη να ξεκινήσει την περιοδεία της, η Έλενα Παπαρίζου συναντήθηκε σήμερα με δημοσιογράφους για να ανακοινώσει τα καλοκαιρινά καλλιτεχνικά σχέδια της.

Τη συναντήσαμε στο cafe Albion στο Νέο Ψυχικό και μας μίλησε για το δυναμικό συναυλιακό ξεκίνημα της, μετά από τα δύο χρόνια της πανδημίας.

-Ετοιμάζεστε για ένα καλοκαίρι γεμάτο συναυλίες. Μιλήστε μας για την περιοδεία που έχετε προγραμματίσει;

«Είμαι πολύ χαρούμενη που μετά τα δύο δύσκολα χρόνια της πανδημίας, μπορούμε και επιστρέφουμε με συναυλίες. Θα ξεκινήσουμε το Σάββατο 4 Ιουνίου στο Θέατρο Τεχνόπολις στο Ηράκλειο Κρήτης και θα ακολουθήσει το Βεάκειο Θέατρο στον Πειραιά στις 8 Ιουνίου, το Ανοιχτό Θέατρο Νεάπολης στη Θεσσαλονίκη στις 15 Ιουνίου και το Κηποθέατρο Αλκαζάρ στη Λάρισα στις 16 Ιουνίου.

Τον Ιούλιο θα ταξιδέψω στη Σουηδία, όπου θα δώσω κάποιες συναυλίες μαζί με τον Νίκο Παναγιωτίδη ως «Antique» και κατόπιν θα επιστρέψω στην Ελλάδα όπου θα συνεχίσουμε την περιοδεία μας σε πολλές πόλεις της Ελλάδας τόσο τον Αύγουστο όσο και τον Σεπτέμβριο. Μου έχει λείψει πολύ η ζωντανή επαφή με τον κόσμο, το περιμένω με αγωνία και με μεγάλη χαρά.»

-Μιλήστε μας για το reunion των «Antique». Πως προέκυψε;

«Οι Antique ξεναβρεθήκαμε το 2019 μετά από αρκετά χρόνια καλλιτεχνικής απουσίας. Συγκεκριμένα από το 2003. Αν και η πανδημία εμπόδισε τα καλλιτεχνικά μας πλάνα, ετοιμάσαμε ένα ολοκαίνουργιο single διασκευάζοντας το «Ti Ti», την ελληνική έκδοση του “Didi” του Khaled, το οποίο ακούσαμε αρχικά στα ελληνικά από τον Γιώργο Αλκαίο το 1992, σε στίχους της Εύης Δρούτσα. Το τραγούδι αναμειγνύει τους ανατολίτικους ήχους με την δυτική pop, όπως ακριβώς έκαναν και τα πρώτα τραγούδια μας το Opa Opa (επίσης δια χειρός Γιώργου Αλκαίου) και το«Δυνατά Δυνατά». Αγαπάμε πολύ τον Γιώργο Αλκαίο και τον θεωρούμε το γούρι μας. Το remake του «Ti Ti» επιμελήθηκαν οι C&N Project και κυκλοφορεί στην Ευρώπη από τη Minos EMI.»

-Πως βιώσατε καλλιτεχνικά την περίοδο της πανδημίας; Σας έλειψε η επαφή με τον κόσμο;

«Δυστυχώς ήταν μια πολύ δύσκολη περιόδος, όχι μόνο για τους καλλιτέχνες αλλά και για τους μουσικούς γενικότερα, καθώς επίσης και για όλες τις ειδικότητες που εργάζονται στους χώρους μουσικής, στα νυχτερινά κέντρα, στις συναυλίες και στις επιχειρήσεις διασκέδασης. Βοήθησε λίγο το επίδομα της πολιτείας αλλά ήταν μια δυσάρεστη εποχή. Είμαι πολύ ευτυχισμένη που πέρασε και πάλι θα είμαστε παρόντες κοντά στον κόσμο να περάσουμε όμορφα μαζί τους. Μας έχουν λείψει πολύ.»

– Η τηλεόραση συνεχίζει να σας ενδιαφέρει; Θα σας δούμε και τη νέα χρονιά στο The Voice;

«Αγαπώ πολύ το The Voice. Έχω περάσει έξι τηλεοπτικά υπέροχα χρόνια και φυσικά θέλω να συνεχίσω. Μου αρέσει πολύ ο κόσμος της τηλεόρασης.»

-Τον περασμένο Νοέμβριο γίνατε η πρώτη Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNICEF στην Ελλάδα. Μιλήστε μας για αυτή σας τη δράση;

«Είναι μεγάλη μου τιμή και νιώθω την τεράστια ευθύνη για το νέο μου ρόλο γνωρίζοντας πως είναι ένα εμβληματικό πρόγραμμα για τα παιδιά που υποστηρίζει τα δικαιώματα τους σε όλο τον κόσμο. Οφείλουμε να βάλουμε τα παιδιά και τη νεολαία μας στην πρώτη θέση. Εκεί που τους αξίζει να είναι.

Πάντα έλεγα πως το μέλλον είναι τα παιδιά μας. Είναι! Έχουμε ευθύνη να τους δώσουμε μια χαρούμενη παιδική ηλικία, χωρίς βία και αποκλεισμούς αλλά με αξιοπρέπεια και φροντίδα. Μέσα από την UNICEF είμαι σίγουρη πως θα γίνουμε όλοι μας καλύτεροι άνθρωποι.»

-Πότε να περιμένουμε τη νέα σας δισκογραφική δουλειά;

«Είμαι ήδη στις πρώτες συζητήσεις για τη δημιουργία του νέου δίσκου, τον οποίο σιγά σιγά θα πρέπει να τον δουλέψουμε. Νομίζω θα είναι έτοιμος την επόμενη χρονιά.»

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024