Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Άντρας χώρισε την κοπέλα του επειδή εκείνη δεν ήθελε τη γάτα του

Άντρας χώρισε την κοπέλα του επειδή εκείνη δεν ήθελε τη γάτα του

Την ιστορία δημοσίευσε ο ίδιος στο Reddit

«Μα καλά εσύ αγαπάς τη γάτα σου περισσότερο περισσότερο από τη σύντροφό σου». Όλοι το έχουμε πει αυτό σε κάποιον γνωστό μας.

Αυτή τη φορά όμως ένας άντρας το έκανε… πράξη, αφού πήρε την απόφαση να χωρίσει την κοπέλα του, επειδή εκείνη δεν ήθελε τη γάτα του.

Συγκεκριμένα, όπως έγραψε ο ίδιος στο Reddit, δεν δίστασε να ζητήσει από την κοπέλα του να φύγει από το σπίτι του, όταν κατάλαβε ότι εκείνη προσπάθησε να ξεφορτωθεί τη γάτα του.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο ίδιος, έβγαινε με την κοπέλα για περίπου δύο χρόνια και τελικά αποφάσισαν να μετακομίσουν μαζί. Ένα χρόνο πριν γνωρίσει τη σύντροφό του, ο άνδρας είχε αποκτήσει την γάτα –που την ονόμασε Raven– και φυσικά θα έμεναν όλοι μαζί.

Λίγο μετά τη μετακόμισή της κοπέλας του όμως, η Raven εξαφανίστηκε και αργότερα, ο φίλος μας (που κράτησε την ανωνυμία του) ανακάλυψε ότι εκείνη είχε διώξει σκόπιμα τη γάτα από το σπίτι καθώς δεν την ήθελε.

Μιλώντας στο Reddit, ο άνδρας είπε: «Μια μέρα γύρισα σπίτι και εκείνη μόλις είχε φύγει. Δεν ήταν η γάτα στο ύπαιθρο. Δεν βγαίνει ποτέ έξω. Έλειπε για ώρες και ανησυχούσα μήπως ήταν άρρωστη μέχρι που ήρθε ένας φίλος μου στο σπίτι και τον επέστρεψε λέγοντας μου ότι τον βρήκε δύο τετράγωνα μακριά από το σπίτι μου».

Στη συνέχεια ο φίλος μας προσθέτει: «Ρώτησα την κοπέλα μου πώς η γάτα μου, που δεν έχει προσπαθήσει ποτέ να βγει έξω, κατέληξε τόσο μακριά από το σπίτι και παραδέχτηκε εκείνη την έδιωξε.

Ήμουν έξαλλος, λέγοντας ότι δεν είχε δικαίωμα να τον διώξει και της είπα ότι αφού πίστευε ότι είχε τη δύναμη να διώξει τη γάτα μου, ήθελα να φύγει από το σπίτι μου.

Έκλαψε που δεν είχε πού να πάει και ότι θα έπρεπε να ζήσει στους δρόμους. Είπα ότι δεν με νοιάζει και της είπα να φύγει μέχρι το τέλος του μήνα».

Την κίνησή του πάντως πολλοί επιδοκίμασαν λέγοντας μάλιστα ένας χαρακτηριστικά: «Καλά έκανες φίλε, η γάτα ήταν πρώτη εκεί».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024