Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Λύγισε» το Τορίνο στο αντίο του Κιελίνι, χάλασε το... πάρτι η Λάτσιο (2-2, vid)

«Λύγισε» το Τορίνο στο αντίο του Κιελίνι, χάλασε το… πάρτι η Λάτσιο (2-2, vid)

Με τον Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς να σκοράρει στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων, η Λάτσιο πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2) απέναντι στη Γιουβέντους. Αποθέωση για τον Τζιόρτζιο Κιελίνι που έπαιξε το τελευταίο του ματς μπροστά στο κοινό της ομάδας.

Το γκολ που σημείωσε ο Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων χάρισε στη Λάτσιο τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στη Γιουβέντους, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 2-2, στο πλαίσιο της 37ης αγωνιστικής της Serie A.

Η Μεγάλη Κυρία είχε καταφέρει να προηγηθεί με 2-0, όμως οι πρωτευουσιάνοι βρήκαν τον τρόπο αρχικά να μειώσουν και στη συνέχεια να… κλέψουν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Τρομερή στιγμή στον αγώνα, η αποθέωση που δέχθηκε ο Τζιόρτζιο Κιελίνι από τους φίλους των «μπιανκονέρι» αφού έπαιξε το τελευταίο του εντός έδρας παιχνίδι με τη φανέλα της ομάδας.

Στο 5ο μόλις  λεπτό η Λάτσιο είχε δοκάρι με τον Κατάλντι αλλά στο 10’ ο Μοράτα σέντραρε από αριστερά και ο Βλάχοβιτς με κεφαλιά ψαράκι στο πίσω δοκάρι, έγραψε το 1-0, ενώ στο 36’ o Ισπανός επιθετικός γύρισε πανέμορφα από το πέναλτι και με σουτ έγραψε το 2-0.

Στο 51ο λεπτό μετά από κόρνερ ο Πάτρικ πήρε την κεφαλιά και ο Σάντρο πέτυχε αυτογκόλ για το 2-1 και το τελικό 2-2 διαμόρφωσε στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Περίν, Κουαδράδο, Κιελίνι (18’ Ντε Λιχτ), Μπονούτσι, Σάντρο, Μιρέτι, Λοκατέλι (62’ Ακέ), Μπερναρντέσκι, Ντιμπάλα (78’ Παλούμπο), Βλάχοβιτς (62’ Κεν), Μοράτα (62’ Πελεγκρίνι)

ΛΑΤΣΙΟ: Στρακόσια, Ατσέρμπι, Πάτρικ, Μάρουσιτς, Λουίς Αλμπέρτο (76’ Μπάσιτς), Λατσάρι (84’ Ράντου), Τζακάνι, Κατάλντι (77’ Λέιβα), Σάβιτς, Καμπράλ (52’ Πέδρο), Άντερσον

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024