Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νάξος: Ο πρώτος γάμος σε γήπεδο μπάσκετ – Γαμπρός και νύφη παντρεύτηκαν μέσα στο παρκέ

Νάξος: Ο πρώτος γάμος σε γήπεδο μπάσκετ – Γαμπρός και νύφη παντρεύτηκαν μέσα στο παρκέ

Ένας γάμος που θα μείνει αξέχαστος, τόσο για το ευτυχισμένο ζευγάρι, όσο και για όσους τον παρακολούθησαν από τις κερκίδες του γηπέδου μπάσκετ

Ήθελαν ο γάμος τους να είναι ξεχωριστός και τα κατάφεραν! Εκείνος προπονητής μπάσκετ. Εκείνη αθλήτρια. Γνωρίστηκαν μέσα στο παρκέ. Αμέσως εκείνος έβαλε τρίποντο στην καρδιά της, ενώ εκείνη… έκανε «βήματα» για να τον γνωρίσει. Πού αλλού θα μπορούσαν να επισφραγίσουν τη σχέση τους; Μα φυσικά μέσα σε ένα παρκέ!

Εκεί στο ίδιο μέρος που γνωρίστηκαν και ερωτευτήκαν, εκεί αποφάσισαν να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης!

Η ομάδα τους τα πήγε περίφημα καθώς κατέκτησε το πρωτάθλημα Κυκλάδων. Έτσι και οι ίδιοι, σε μια πολύ σημαντική μέρα για την ομάδα τους, θέλησαν να επισημοποιήσουν την αγάπη τους, με έναν τρόπο που θα έμενε αξέχαστος τόσο στους ίδιους όσο και σε αυτούς που τον παρακολούθησαν από τις κερκίδες!

Ένας αξέχαστος γάμος

Με ένα πολύ όμορφο και άκρως πρωτότυπο τρόπο ο προπονητής της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Πανναξιακού, Τάσος Ντάβος και η αθλήτρια της ομάδας, Σταυρούλα Καραμιχάλη, παντρευτούν… όχι σε κάποια εκκλησία αλλά στο γήπεδο μπάσκετ της ομάδας τους!

Όλα συνέβησαν το πρωί της Κυριακής, κι ενώ η ομάδα μπάσκετ του Πανναξιακού αγωνιζόταν με την αντίστοιχη του ΑΠΑΣ Τα Φανάρια, σε έναν αγώνα που δεν είχε καμία βαθμολογική σημασία, καθώς ο Πανναξιακός είχε στεφθεί και μαθηματικά Πρωταθλητής Κυκλάδων.

Εκεί ο Τάσος Ντάβος ο άνθρωπος που ηγήθηκε από τον πάγκο την πορεία της ομάδας και η αθλήτρια που ανήκει στο έμψυχο δυναμικό της, Σταυρούλα Καραμιχάλη, ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, αμέσως μετά την απονομή του Κυπέλλου, θέλοντας να συνδυάσουν την ξεχωριστή αυτή μέρα τους με λίγο… μπάσκετ.

Τον γάμο τέλεσε ο αντιδήμαρχος Βαγγέλης Κατσαράς, παρουσία συγγενών, αθλητριών, φίλων και φιλάθλων συνδυάζοντας αγώνα μπάσκετ και γάμο.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024