Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τζεφ Μπέζος: Έβαλε τα κλάματα μιλώντας για τον θετό πατέρα του

Τζεφ Μπέζος: Έβαλε τα κλάματα μιλώντας για τον θετό πατέρα του

Ο Τζεφ Μπέζος περιέγραψε «αυτές τις δύσκολες εμπειρίες», προσθέτοντας: «Νομίζω ότι σε κάθε μετανάστη θα βρεις μια βαθιά αισιοδοξία και μια βαθιά ανθεκτικότητα».

Τόσο συγκινητικός ήταν ο λόγος του Τζεφ Μπέζος για τον πατέρα του, που μέχρι και ο ίδιος έβαλε τα κλάματα (και δικαίως).

Ο 58χρονος δισεκατομμυριούχος της Amazon συγκινήθηκε, καθώς περιέγραφε τον Μιγκέλ (τον πατέρα του), «που αγωνιζόταν για μια καλύτερη ζωή» όταν έφυγε από το Σαντιάγο, λόγω της κατάληψης της εξουσίας από τον Φιντέλ Κάστρο.

Ο Τζεφ Μπέζος περιέγραψε «αυτές τις δύσκολες εμπειρίες», προσθέτοντας: «Νομίζω ότι σε κάθε μετανάστη θα βρεις μια βαθιά αισιοδοξία και μια βαθιά ανθεκτικότητα».

Ο Μπέζος μίλησε για τα συναισθήματα που τον διακατέχουν για τον πατέρα του στα βραβεία Statue of Liberty-Ellis Island, που πραγματοποιήθηκαν την περασμένη εβδομάδα.

Ο Μιγκέλ, ο οποίος υιοθέτησε τον Τζεφ ως δικό του γιο, όταν παντρεύτηκε τη μητέρα του, Τζάκι, κέρδισε το βραβείο για την «ενσωμάτωση της καρδιάς της ιστορίας των μεταναστών». Μετακόμισε στις ΗΠΑ, όταν ο Κάστρο κατέλαβε την εξουσία στην Κούβα και εθνικοποίησε το ξυλουργείο του πατέρα του.

Μπέζος: Κάθε μετανάστης στις ΗΠΑ έχει τη δική του ιστορία

Ο Μπέζος διηγήθηκε σχετικά: «Κάθε μετανάστης που έχει έρθει σε αυτήν τη χώρα (ΗΠΑ) έχει τις δικές του μοναδικές ιστορίες. Παλεύουν για μια καλύτερη ζωή, δυσκολίες, αλλά καταλήγουν να πιστεύουν και στην Αμερική. Θεωρούν ότι αυτό το μέρος δημιουργεί ευκαιρίες -και πράγματι το κάνει».

«Αυτή είναι σίγουρα η ιστορία του μπαμπά μου. Καταγόταν από το Σαντιάγο της Κούβας. Ήταν 16 ετών. Δεν μιλούσε αγγλικά. Είχε αυτές τις δύσκολες εμπειρίες. Νομίζω ότι σε κάθε μετανάστη θα βρεις μια βαθιά αισιοδοξία και μια υψηλή ανθεκτικότητα», πρόσθεσε ο δισεκατομμυριούχος.

Μάλιστα, είπε ότι αυτός και τα αδέλφια του «δεν θα μπορούσαν να είχαν καλύτερο πρότυπο» από τον Μιγκέλ Μπέζος.

Στη συνέχεια, ο Μιγκέλ ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο και να χαιρετήσει τον γιο του, δίνοντάς του ένα φιλί.

Ο Τζεφ Μπέζος είναι ο βιολογικός γιος της Ζακλίν και του Τεντ Γιόργκενσεν, αλλά το ζευγάρι χώρισε αμέσως μετά τη γέννησή του. Στη συνέχεια, η μητέρα του ξαναπαντρεύτηκε με τον Μιγκέλ, που ονομάζεται Μάικ, το 1968.

Έπειτα από κάποιους μήνες γάμου με την Τζάκι, ο Μιγκέλ (ή Μάικ όπως τον φωνάζουν, πλέον) υιοθέτησε νόμιμα τον Τζεφ, ο οποίος ήταν τότε 4 ετών, και τον μεγάλωσε σαν να ήταν δικός του γιος.

Sports in

Άγριο ξύλο ανάμεσα σε μαθήτριες Γυμνασίου στον Πύργο

Το επεισόδιο έγινε μπροστά στα μάτια των υπόλοιπων μαθητών οι οποίοι όχι μόνο παρακολουθούν αμέτοχοι, αλλά με επευφημίες και επιφωνήματα βιντεοσκοπούν το συμβάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024