Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Lamborghini Huracan Sterrato: Σε περιπετειώδεις αναζητήσεις

Lamborghini Huracan Sterrato: Σε περιπετειώδεις αναζητήσεις

H ιταλική φίρμα έχει δηλώσει ότι φιλοδοξεί να αποχαιρετίσει την εποχή των κινητήρων εσωτερικής καύσης θεαματικά και προφανώς εννοεί προς πάσα κατεύθυνση, ετοιμάζοντας μια περιπετειώδους έμπνευσης παραλλαγή της Huracan

Φωτογραφίες: Automedia

Το 2019 η Lamborghini είχε παρουσιάσει μια off-road πρωτότυπη έκδοση με αφετηρία την Huracan την οποία, όπως όλα δείχνουν, η ιταλική φίρμα θα οδηγήσει στην παραγωγή.

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την επίμαχη έκδοση σε δοκιμές εξέλιξης αποτυπώνοντας την αυξημένη απόσταση από το έδαφος που δεν αφήνει περιθώρια αμφιβολιών για την ταυτότητά τους παρόλο που η Lamborghini έχει απαλείψει σε αυτή την φάση τους διογκωμένους θόλους και τα προστατευτικά περιμετρικά του αμαξώματος.

Αφετηρία για την νέα έκδοση αποτελεί η Huracan Evo όπως μαρτυρούν τα θηριώδη φρένα που κρύβονται πίσω από τους μικρότερους τροχούς που αφήνουν μια απόσταση ασφαλείας από τους θόλους ευνοώντας τις πιο περιπετειώδεις αναζητήσεις.

Στην θέση του κινητήρα αναμένεται να βρεθεί ο V10 των 5,2 λίτρων με απόδοση 640 ίππους και 600 Nm ροπής ο οποίος στην περίπτωση της Huracan Evo εξασφαλίζει την δυνατότητα επιτάχυνσης από 0-100 χλμ./ώρα σε 3,3 δευτερόλεπτα.

Βέβαια στην περίπτωση της Huracan Sterrato θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η παρουσία συστήματος τετρακίνησης και ενός αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη προσαρμοσμένου στις ανάγκες της off-road κίνησης, στοιχεία που δεν αποκλείεται να την καταστήσουν και ταχύτερη από το μοντέλο όπου βασίζεται.

Σύμφωνα με τις επίσημες συστάσεις η Sterrato θα πιάσει το νήμα από εκεί που το άφησαν οι αγωνιστικές Jarama και Urraco, αποτελώντας ένα supercar με off-road δυνατότητες. Βέβαια εξίσου ενδεικτικό των σύγχρονων τάσεων είναι και ότι η Porsche εξελίσσει μια αντίστοιχων προδιαγραφών έκδοση της 911.

Sports in

Με... βιντεοκλήση στον Παπανικολάου πανηγύρισε ο Ολυμπιακός - Ο Λαρεντζάκης του αφιέρωσε τη νίκη (vid)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν για ακόμα μια φορά γιατί είναι οικογένεια, καθώς μετά το τέλος του παιχνιδιού πήραν μέσω Face Time τον Κώστα Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024