Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ζωγράφου: Γέμισε απορριμματοφόρα

Ζωγράφου: Γέμισε απορριμματοφόρα

Ο Δήμος Ζωγράφου αποφάσισε να δαπανήσει ένα σημαντικό ποσό προκειμένου να αποκτήσει σύχγρονα απορριμματοφόρα ώστε να καλύψει τις ανάγκες καθαριότητας του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας παρέλαβε και επίσημα τα οχήματα που αγόρασε ο Δήμος Ζωγράφου με τη διαδικασία leasing και ήδη τα απορριμματοφόρα επιχειρούν στους δρόμους, συνεισφέροντας στη γενική προσπάθεια για μία πιο καθαρή πόλη.

O Δήμος Ζωγράφου αγόρασε και ήδη χρησιμοποιεί οκτώ απορριμματοφόρα κλειστού τύπου, ένα ανοικτό απορριμματοφόρο, ένα βυτιοφόρο 10.000 λίτρων, δύο τετραξονικά οχήματα μεταφοράς απορριμματοκιβωτίων και δύο ανατρεπόμενα φορτηγά.

Στις επόμενες ημέρες αναμένονται και τα ημιφορτηγά που θα χρησιμοποιηθούν για την Πολιτική Προστασία.

Όλα είναι σύγχρονης αντιρρυπαντικής τεχνολογίας και μειώνουν την επιβάρυνση του περιβάλλοντος. Είναι μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις που έχουν γίνει στην ιστορία του Δήμου Ζωγράφου, με μεγάλο όφελος για την Πόλη, αντικαθιστώντας παλιά και γερασμένα οχήματα που πρέπει να αποσυρθούν.

Ο κ. Βασίλης Θώδας δήλωσε: «Είμαι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάζουμε επίσημα τα νέα απορριμματοφόρα του Δήμου Ζωγράφου υλοποιώντας τη διαδικασία για ανανέωση του στόλου, με νέα μηχανήματα έργου και καθαριότητας.

Είμαι σίγουρος ότι θα συνεισφέρουν στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε για είναι ο Δήμος πιο καθαρός αλλά και στη δέσμευση προς τους εργαζόμενους, να τους προσφέρουμε τις καλύτερες συνθήκες εργασίας».

Μαζί με το Δήμαρχο στην επίσημη παραλαβή των νέων οχημάτων ήταν ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Δημήτρης Δήμας και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Επικοινωνίας Δήμος Μπουλούκος.

Η εξοικονόμηση τουλάχιστον από καύσιμα αναμένεται σημαντική. Αρκεί κανείς να δει ένα από τα εντάλματα πληρωμής για τον μήνα Φεβρουάριο 2022 του Δήμου που μετά από διεθνή διαγωνισμό για πετρέλαιο κίνησης οχημάτων του Δήμου δαπανήθηκαν σχεδόν 7.000€.  Λογικά όσα πιο σύγχρονα είναι τα παντός τύπου οχήματα ενός Δήμου, τόσο και λιγότερη κατανάλωση έχουν αλλά και επιβαρύνουν και λιγότερο το περιβάλλον.

Sports in

Οι Christian Louboutin μπότες που η Lana del Rey και η Taylor Swift δεν μπορούν να αποχωριστούν

Η Swift τις φορούσε καθ' όλη τη διάρκεια της παγκόσμιας περιοδείας που την έκανε δισεκατομμυριούχο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024