Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αλέξανδρος Βάρθης: Οι κακοποιητές πρέπει να απολογηθούν και να απομονωθούν

Αλέξανδρος Βάρθης: Οι κακοποιητές πρέπει να απολογηθούν και να απομονωθούν

Βρέθηκαν άνθρωποι σε θέσεις εξουσίας και την εκμεταλλεύτηκαν με τον χειρότερο τρόπο, δηλώνει στο in.gr ο ηθοποιός που συμμετέχει στη «Σκοτεινή Θάλασσα»

Της Νικολέτας Πετανίδου*

Ο Αλέξανδρος Βάρθης, που συμμετέχει στην τηλεοπτική σειρά του MEGA Σκοτεινή θάλασσα, υποδύεται τον Γιάννη ο οποίος έχει σχέση με τον Ηρακλή.

Όπως είπε στο in.gr,«στο Γιάννη θα ταίριαζε αυτό που λέμε καλός άνθρωπος» αλλά «έχει μπλεχτεί σε μια κατάσταση όπου τα επαγγελματικά συγκρούονται με τα προσωπικά σε καθημερινή βάση και αυτό τον κάνει ιδιαίτερα ευάλωτο».

Αναλύοντας την ιδιοσυγκρασία του Γιάννη αναφέρει πως: «Επειδή θέλει να είναι ειλικρινής και με τον εαυτό του άλλα και με τους ανθρώπους γύρω του, έχω την αίσθηση ότι υποφέρει. Δεν περνάει καλά, γιατί δεν μπορεί να έχει μια φυσιολογική σχέση με τον άνθρωπο που αγαπά και αυτό τον κατατρώει. Παρόλα αυτά είναι υπομονετικός και πιστεύει στους ανθρώπους»

Αναφερόμενος στην σχέση του Γιάννη με τον Ηρακλή αλλά και συγκρίνοντάς την με το πώς αντιμετωπίζει σήμερα η κοινωνία αντίστοιχα ζευγάρια τόνισε πως  « αυτή η τοξική σχέση του Γιάννη με τον Ηρακλή δεν ξέρω εάν είναι η αντιπροσωπευτική σχέση ομόφυλων ζευγαριών». Συγκριτικά με το παρελθόν, όπου τα ομόφυλα ζευγάρια θα έπρεπε να κρύβουν τη σχέση τους γιατί δεν γίνονταν αποδεκτοί από την κοινωνία, εύχεται «αυτές οι προκαταλήψεις να εκλείψουν για να μπορούν να ζουν όπως θέλουν, επιλέγουν και τους αρέσει».


Μιλώντας για τις κακοποιητικές συμπεριφορές και τις  καταγγελίες  βιασμών στον καλλιτεχνικό χώρο  δηλώνει πως «ακούστηκαν πράγματα τα οποία δεν είναι αντιπροσωπευτικά του χώρου» αν και αναγνώρισε πως «βρέθηκαν άνθρωποι σε θέσεις εξουσίας ή τουλάχιστον έτσι πίστευαν εκείνοι και την εκμεταλλεύτηκαν με τον χειρότερο τρόπο…».

Η θέση του είναι απολύτως ξεκάθαρη: «αυτοί οι άνθρωποι υπάρχουν εκεί έξω. Και πρέπει να τους απομονώσουμε. Πρέπει απολογηθούν και να έρθουν αντιμέτωποι με τις πράξεις τους. Αυτή είναι η μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της εποχής μας».

Όπως αποκάλυψε μιλώντας στο in.gr τα γυρίσματα της σειράς έχουν τελειώσει ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στο καλό κλίμα και την εξαιρετική συνεργασία μεταξύ όλων των συντελεστών.

Χαρακτηριστικά ανέφερε πως : «Η Σκοτεινή Θάλασσα είναι μια μεγάλη παραγωγή με ακριβούς συντελεστές. Θεωρώ ότι οι άνθρωποι που πλαισιώνουν μια δουλειά είναι το πολυτιμότερο στοιχείο αυτής της δουλειάς, πέρα από τα τεχνικά μέσα και τις διευκολύνσεις που παρέχονται από την πλευρά της παραγωγής. Από τους σκηνοθέτες μέχρι τους τεχνικούς είχαμε την τύχη να έχουμε ένα συνεργείο ανθρώπων, που εκτός από άψογοι επαγγελματίες είναι όλοι τους και εξαιρετικοί άνθρωποι. Οπότε η δουλειά μας, εννοώ των ηθοποιών, έγινε πολύ πολύ πιο εύκολη. Νομίζω, η Σκοτεινή Θάλασσα είναι μια σειρά που ξεχώρισε για αρκετούς λόγους στην φετινή τηλεοπτική σεζόν. Μου λείπουν ήδη όλοι, μιας και τα γυρίσματα μας έχουν τελειώσει. Αλλά νιώθω ικανοποίηση βλέποντας το αποτέλεσμα στην τηλεόραση».

*Η Νικολέτα Πετανίδου σπουδάζει δημοσιογραφία στη New Media Studies

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024