Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Noor Alfallah: Η 28χρονη πλούσια κληρονόμος που έκλεψε την καρδιά του 81χρονου Al Pacino

Noor Alfallah: Η 28χρονη πλούσια κληρονόμος που έκλεψε την καρδιά του 81χρονου Al Pacino

Η Noor Alfallah κατάγεται από τις ΗΠΑ και το Κουβέιτ και προτιμά τις σχέσεις με πολύ μεγαλύτερούς της άνδρες. Με τον ηθοποιό έγιναν ζευγάρι κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Δύο χρόνια μετά τον χωρισμό του από την Ισραηλινή ηθοποιό, Meital Dohan, ο Al Pacino είναι και πάλι ερωτευμένος.

Ο διάσημος ηθοποιός βρήκε τον έρωτα στα μάτια της Noor Alfallah και όπως φαίνεται δεν τους καίγεται καρφί για τη διαφορά ηλικίας τους, αφού η αγαπημένη του είναι 53 χρόνια μικρότερη.

Εκείνος 81 και εκείνη 28

Είναι ζευγάρι εδώ και καιρό και ζουν μαζί την κάθε στιγμή. Η σχέση τους αποκαλύφθηκε από κάποια στιγμιότυπα που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Jason Momoa και στα οποία ποζάρει ο ηθοποιός με μια μεγάλη παρέα. Παρούσα είναι και η Noor Alfallah.

Τι ξέρουμε και τις δεν ξέρουμε για τη νεαρή;

Κατάγεται από τις ΗΠΑ και το Κουβέιτ. Συγκεκριμένα, η μητέρα της είναι Αμερικανίδα και ο πατέρας της από το Κουβέιτ. Έχει άλλες δύο μικρότερες αδερφές, τη Remi και τη Sophia.

Η οικογένειά της είναι ευκατάστατη και κινείται στους κύκλους των πλούσιων jetsetters.

Μεγαλωμένη στο Beverly Hills, μία από τις πιο πλούσιες περιοχές του Los Angeles, η Noor Alfallah δηλώνει παραγωγός κινηματογράφου, επιχειρηματίας και social media influencer.


Το όνομά της είναι γνωστό, καθώς στο παρελθόν είχε σχέση με τον -επίσης μεγαλύτερό της- 78χρονο Mick Jagger ενώ υπήρχαν φήμες και για τον 91χρονο Clint Eastwood, παρότι η ίδια τόνιζε πως είναι μόνο φίλοι.

«Δεν υπάρχει σχέση εδώ, δεν βγαίνουμε ραντεβού. Είμαστε οικογενειακοί φίλοι και η οικογένειά μου ήταν επίσης εκεί που βρισκόμασταν κι αυτό είναι όλο», είχε πει στη Daily Mail το 2019 για την κοινή της εμφάνιση με τον Clint Eastwood.

Το πάθος της είναι η μεγάλη οθόνη

Η Noor Alfallah λατρεύει τον κινηματογράφο. Έχει σπουδάσει στη σχολή κινηματογραφικών τεχνών στο University of Southern California και έχει μεταπτυχιακό στην Κινηματογραφική και Τηλεοπτική παραγωγή στο UCLA.

«Από όταν ήμουν 8 ετών το πάθος μου ήταν ο κινηματογράφος. Ονειρευόμουν τις σπουδές μου στο USC και το UCLA. Ήμουν επίσης τυχερή γιατί μεγάλωνα περιστοιχισμένη από μέντορες που με οδηγούσαν στο πώς να πορευτώ στη βιομηχανία», έχει εξομολογηθεί η ίδια σε συνέντευξή της.

Η υπογραφή της υπάρχει σε αρκετές ταινίες μικρούς μήκους, όπως είναι η La Petite Mort, και σε μίνι τηλεοπτικές σειρές, όπως η Brosa Nostra.

Όταν δεν δουλεύει ασχολείται με το σπορ, τα οποία τα λατρεύει. Καθημερινά περπατά 10.000 βήματα και κάνει Pilates.

«Ήμουν στην ομάδα του τένις και του μπάσκετ στο Λύκειο. Παίζω ακόμα τένις κάθε σαββατοκύριακο. Αυτό που κάνω ως ρουτίνα άσκησης, είναι Pilates 2-3 φορές την εβδομάδα. Αγαπώ το Pilates γιατί με βοηθά με τη στάση του σώματος και την ευλυγισία μου. Επίσης πάω στο γυμναστήριο για cardio και ασκήσεις με ελαφριά βάρη και πολλές επαναλήψεις», έχει αποκαλύψει μιλώντας στο womenfitness.net.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024