Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πάτρα: Νέα αποκάλυψη σοκ - «Η αδερφή της Ρούλας ήταν έξω με τρία χρόνια αναστολή» - Τι απαντά η ίδια

Πάτρα: Νέα αποκάλυψη σοκ – «Η αδερφή της Ρούλας ήταν έξω με τρία χρόνια αναστολή» – Τι απαντά η ίδια

Τι υποστηρίζει γειτόνισσα της οικογένειας στην Πάτρα για την αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου

Η υπόθεση της Πάτρας έχει πάρει τόσο μεγάλες διαστάσεις που συνεχώς γίνονται αναφορές στις ζωές και στο παρελθόν όχι μόνο της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη αλλά και συγγενών της οικογένειας.

Ανάμεσα σε αυτές και μια μαρτυρία γειτόνισσας του ζευγαριού, η οποία υποστηρίζει ότι η αδερφή της 33χρονης, Δήμητρα, είχε φάκελο στην ασφάλεια λόγω σεξουαλικής παρενόχλησης.

«Η αδερφή της από ότι μάθαμε έχει κάποιο φάκελο στην ασφάλεια, ο οποίος είναι με τρία χρόνια με αναστολή έξω. Είχε κάνει ένα προφίλ ψεύτικο στο Facebook σαν άνδρας. Και μίλησε με μία κοπέλα και την παρενόχλησε σεξουαλικά. Από όσο ξέρω έγινε ένα δικαστήριο και είναι με τρία χρόνια αναστολή έξω» είπε γειτόνισσα του ζευγαριού στον αέρα του «Πρωινού», αφήνοντας τους παρουσιαστές με το στόμα ανοιχτό.

Η απάντηση της Δήμητρας Πισπιρίγκου

«Ειλικρινά γελάω από την ώρα που το ακούω. Είχα ενημερώσει τον δικηγόρο μου, επειδή το έχω διαβάσει αυτό. Σας έχω προωθήσει το ποινικό μου μητρώο που είναι καθαρό. Δεν έχω κατηγορηθεί ποτέ για τίποτα. Ένα δικαστήριο έχω που είναι τροχαίο, στο οποίο μάλιστα δεν ευθύνομαι εγώ. Μας τράκαραν μαζί με τη μητέρα μου» είπε χαρακτηριστικά η Δήμητρα Πισπιρίγκου.

Επίσης συνεχίζοντας αποκάλυψε ότι δεν είναι καλά ψυχολογικά, και προσπαθεί να αποδείξει πως δεν έχει καμία σχέση με τον θάνατο της Τζωρτζίνας, αλλά και κανενός παιδιού.

«Αν διαβάσει κάποιος τη δικογραφία, θα καταλάβει πως όταν χορηγήθηκε η κεταμίνη, η Ρούλα δεν ήταν στο δωμάτιο. Έχει γίνει κάποιο ιατρικό λάθος, όχι από δόλο. Ο διοικητής βγήκε είπε ότι δεν χορηγήσαμε, όχι ότι δεν έχουν κεταμίνη. Και οι γιατροί αυτό λένε στις καταθέσεις τους, ότι δεν χορήγησαν, όχι πως δεν έχουν» πρόσθεσε στη συνέχεια η Δήμητρα Πισπιρίγκου αναφορικά με τη χορήγηση κεταμίνης στην 9χρονη.

Όσον αφορά στο πανάκι που βρέθηκε στην Ίριδα, η Δήμητρα Πισπιρίγκου είπε πως «όταν σήκωσα το παιδί, δεν βρήκα κανένα πανάκι. Το πανάκι το βρήκαν η Ρούλα και ο Μάνος».

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024