Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πάτρα: Όταν η μητέρα - διαιτητής μιλούσε για τις κόρες της, τον Μάνο και το ποδόσφαιρο

Πάτρα: Όταν η μητέρα – διαιτητής μιλούσε για τις κόρες της, τον Μάνο και το ποδόσφαιρο

Για το πώς γνώρισε τον άντρα της Μάνο Δασκαλάκη, αλλά και την αγάπη που έδειχνε η κόρη της Τζωρτζίνα για το ποδόσφαιρο, έχει μιλήσει στο παρελθόν η Ρούλα Πισπιρίγκου. 

Η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν διαιτητής ποδοσφαίρου τα προηγούμενα χρόνια και μιλούσε με υπερηφάνεια για την αγάπη της κόρης της Τζωρτζίνας στο άθλημα, ενώ όπως είπε εκεί γνώρισε και τον άντρα της και πατέρα των τριών παιδιών της, Μάνο Δασκαλάκη.

Ήταν γυναίκα διαιτητής σε αγώνες ποδοσφαίρου και όπως είχε αναφέρει στη συνέντευξη που είχε δώσει με αυτή την ιδιότητα, γνώρισε τον άντρα της στο γήπεδο, γεγονός που χαρακτήρισε ότι καλύτερο της έχει συμβεί.

Από μικρή στα γήπεδα

«Από πολύ μικρή ήμουν στα γήπεδα, στον χώρο του ποδοσφαίρου» λέει στο ξεκίνημα του βίντεο η κατηγορούμενη για να προσθέσει αργότερα το εξής αντιφατικό στοιχείο:

«Δεν μου αρέσει το ποδόσφαιρο, δεν με αντιπροσωπεύει ως άθλημα».

Τη στιγμή εκείνη, η δημοσιογράφος που κάνει τη συνέντευξη ρωτά τη Ρούλα πώς είναι δυνατόν να μην της αρέσει το ποδόσφαιρο ενώ ασχολείται με τη διαιτησία του αθλήματος.

Η κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία εστίασε πολύ στον τότε σύζυγό της: «εκεί γνώρισα τον άντρα μου, ό,τι καλύτερο». Επισήμανε, ειδικότερα, ότι τον γνώρισε στη γιορτή των Φώτων, σε έναν από τους αγώνες που εκείνη βρισκόταν στη διαιτησία και ο Μάνος στη θέση του τερματοφύλακα.

Εξήγησε στην πορεία της συνέντευξης ότι σταμάτησε να ασχολείται επαγγελματικά με τη διαιτησία λόγω των παιδιών της, συμπλήρωσε ύστερα από λίγο όμως ότι θα συνεχίσει για να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται.

Και το ανατριχιαστικό της συνέντευξης

Η τραγική ειρωνεία είναι ότι η Πισπιρίγκου μιλά για το μέλλον των παιδιών της, προτού βρουν μοιραίο τέλος.

Μάλιστα, εκτιμά ότι η μία της κόρη, επειδή «αγαπά τη μπάλα», θα ασχοληθεί με τον χώρο του ποδοσφαίρου. Εννοεί την Τζωρτζίνα.

Τα τελευταία λεπτά της συνέντευξης προκαλούν ανατριχίλα, με την τότε 27χρονη γυναίκα να μιλά για το μέλλον των δύο – μέχρι τη στιγμή εκείνη – παιδιών της.

Δείτε αυτά που έλεγε για τα παιδιά της από το 7:40 και μετά:

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024