Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πάτρα: «Κλειδί» ο θάνατος της Ίριδας - Έρχεται νέα σύλληψη για την υπόθεση της Πάτρας;

Πάτρα: «Κλειδί» ο θάνατος της Ίριδας – Έρχεται νέα σύλληψη για την υπόθεση της Πάτρας;

Το στενό συγγενικό πρόσωπο της Ρούλας που έχει βρεθεί στο μικροσκόπιο των αρχών...

Νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις την υπόθεση – θρίλερ της Πάτρας που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο φέρνει στη δημοσιότητα το MEGA.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τον αστυνομικό συντάκτη των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλη Λαμπρόπουλο, «κλειδί» στις έρευνες αναμένεται να αποτελέσει το θάνατος της μικρής Ίριδας.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο έμπειρος δημοσιογράφος, εφόσον αποδειχτεί ότι ο θάνατος της μικρής Ίριδας, η οποία πέθανε στην κούνια της, οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια τότε οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες, αφού θα οδηγήσουν πιθανώς σε νέα σύλληψη.

Πρόκειται για στενό συγγενικό πρόσωπο της Ρούλας Πισπιρίγκου, το οποίο βρισκόταν στο σπίτι το μοιραίο βράδυ του θανάτου του μικρού κοριτσιού.

Εφόσον λοιπόν η Ρούλα Πισπιρίγκου τηρήσει την ίδια αποστασιοποιημένη και αρνητική στάση που κρατάει στην υπόθεση θανάτου της Τζωρτζίνας και την ίδια στάση κρατήσει και το συγγενικό της πρόσωπο, τότε οι αστυνομικοί θεωρούν ότι θα ασκηθεί ποινική δίωξη από κοινού στην 33χρονη μητέρα και στο συγγενικό της πρόσωπο, εφόσον κανείς δεν θα διευκρινίζει τι συνέβη εκείνο το βράδυ.

Η αντικρουόμενη κατάθεση

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, το εν λόγω άτομο έχει δώσει μια αντικρουόμενη κατάθεση με μια σχετική της δήλωση σε ΜΜΕ.

Επίσης δεν έχει αναφέρει κάποια γεγονότα αρχικά που τα ανέφερε στη συνέχεια, ενώ έχει αλλάξει τις ώρες των γεγονότων.

Δείτε όλο το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου:

«Μπορούσε να κάνει κακό στον εαυτό της αλλά όχι στα παιδιά της» λέει η μητέρα της

Την ίδια στιγμή, η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου δηλώνει έκπληκτη σε ότι αφορά στην προφυλάκιση της κόρης, αφού όπως ισχυρίζεται: «Μπορούσε να κάνει κακό στον εαυτό της αλλά όχι στα παιδιά της».

Η ίδια αναφέρεται και σε συνομιλίες που είχε με την κόρη της λίγο πριν οι άνδρες της Ασφάλειας την επισκεφτούν στο σπίτι της στην Πάτρα, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Μάνο Δασκαλάκη.

Αναλυτικότερα η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, Ελένη, μίλησε στο STAR.

Για την κεταμίνη

Μιλώντας για τις αποκαλύψεις των ιατροδικαστών για την κεταμίνη, το «δηλητήριο» που χορηγήθηκε στην 9χρονη Τζωρτζίνα και την σκότωσε, η γιαγιά της λέει ότι η Ρούλα δεν ήξερε καν τι είναι.

«Η Ρούλα όταν το πρωτοάκουσε (για την κεταμίνη) πήγε να μπει στο κινητό της, λίγο πριν τη σύλληψη. Δεν ήξερε τίποτα για την ουσία. Ποτέ δεν είχαμε ακούσει… Ιδιαίτερα η Ρούλα που ήξερε για τα φάρμακα του παιδιού, γιατί έπαιρνε φαρμακευτική αγωγή και στο σπίτι» είπε μιλώντας στο Star. Και τόνισε:
«Είναι κάποιο ιατρικό λάθος. Ούτε οι ώρες συνάδουν με το παιδί μου, έχουν ασάφειες… Υπάρχει σίγουρα σε παιδιατρικό νοσοκομείο αυτή η ουσία. Το νοσοκομείο ξέρει ότι υπήρχε κεταμίνη μέσα. Φυλάσσεται πολύ καλά. Μπορεί να την έβρισκε η Ρούλα οπουδήποτε αυτή την ουσία;».

«Τα λάτρευε τα παιδιά της»

«Μπορούσε να κάνει κακό στον εαυτό της αλλά όχι στα παιδιά της. Τα υπεραγαπούσε, τα λάτρευε και ήταν πρότυπο μητέρας. Και τα τρία» είπε η γιαγιά των τριών αδικοχαμένων παιδιών.

«Την Μαλένα, της είχε πολλή αδυναμία γιατί έλειπε από το σπίτι η πατρική φιγούρα. Όλο το παιδί ζήταγε τη μαμά του. Όταν ήρθε η Ίριδα ήταν θείο δώρο γιατί είχαμε χάσει το άλλο παιδί. Η Τζωρτζίνα είναι ένα κεφάλαιο της Ρούλας, ήταν όλος της ο εαυτός ήταν για αυτό που ζούσε. Μετά το Καραμανδάνειο που της σώσανε το παιδί, έμεινε τετραπληγικό και είπε η Ρούλα, φέρτε μου το παιδί όπως και να είναι. Το θέλω σπίτι μου και τελικά η ίδια η μάνα, έκανε το παιδί να γελάσει».

Μάλιστα, η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου πολλές φορές κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της, δεν κατάφερνε να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

Για τον Μάνο Δασκαλάκη

«Δε μπορώ να καταλάβω τη στάση του αλλά δε θέλω για τον κύριο Δασκαλάκη να πω τίποτα. Ο κύριος Δασκαλάκης μέσα στη φυλακή της είπε τα κάνω όλα ψέματα και πίσω θα είμαι εδώ» είπε η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, στο Star τονίζοντας ότι τον Μάνο, η Ρούλα «τον αγαπάει παθολογικά»…

Πιστεύει ότι θα βγει αθώα η κόρη της

Σε ερώτηση για το αν ομολογήσει η Ρούλα ή αν αποδειχθεί ότι είναι ένοχη, η μητέρα της απαντά:

«Δεν το έχω ούτε στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Ξέρω το παιδί μου… Δεν το βάζω στο μυαλό μου, δεν το βάζω σα σενάριο,. Πιστεύω με τους δικηγόρους θα μαζέψουμε όλα τα στοιχεία και η Ρούλα θα βγει αθώα. Έχω αμέριστη εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη… Είχε πέσει το ηθικό της γιατί μέσα στης ξέρει ότι είναι αθώα αλλά προδομένη. Μου έλεγε μαμά πάρε με από δω»…

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024