Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καλλιακμάνης: Τι είπε για τα περί ξυλοδαρμού της Ρούλας Πισπιρίγκου  στη ΓΑΔΑ

Καλλιακμάνης: Τι είπε για τα περί ξυλοδαρμού της Ρούλας Πισπιρίγκου στη ΓΑΔΑ

Ο κ. Καλλιακμάνης τόνισε πως κλήθηκε άμεσα ιατροδικαστής να εξετάσει την 33χρονη κατηγορούμενη προκειμένου να μην υπάρξουν υπόνοιες. Τόνισε δε ότι η πληροφορία για το θαμμένο τάμπλετ του παιδιού θα αξιολογηθεί από τον ανακριτή.

Ο πρόεδρος της Ένωσης των αστυνομικών υπαλλήλων ΝΑ Αττικής μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» για τον ισχυρισμό της μητέρας της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον ξυλοδαρμό της στη ΓΑΔΑ.

Ο κ. Καλλιακμάνης τόνισε πως κλήθηκε άμεσα ιατροδικαστής να εξετάσει την 33χρονη κατηγορούμενη προκειμένου να μην υπάρξουν υπόνοιες.

«Τα κρατητήρια της Αστυνομίας δεν είναι δωμάτια ξενοδοχείου, όποιος μπαίνει σε αυτή τη διαδικασία βιώνει ένα crash test, στερείσαι την ελευθερία σου, αποτελεί ψυχρολουσία» είπε χαρακτηριστικά αναφορικά με τις συνθήκες κράτησης στη ΓΑΔΑ.

Ο κ. Καλλιακμάνης εξήγησε πως οι καταγγελίες για κακομεταχείριση ή κακοποίηση των κρατουμένων από τους αστυνομικούς είναι ένα σύνηθες φαινόμενο γιατί πιθανότατα θέλουν να προκαλέσουν.

Το θαμμένο τάμπλετ μπορεί να «μιλήσει»

Αναφορικά με την καταγγελία που έγινε χθες στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» ότι η Τζωρτζίνα θάφτηκε μαζί με το τάμπλετ, ο κ. Καλλιακμάνης είπε πως ο ανακριτής που έχει στα χέρια του τη δικογραφία, θα εκτιμήσει το περιστατικό και θα δώσει τις ανάλογες εντολές, όπως και έγινε με την κατ’ οίκον έρευνα.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024