Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Daily Star: «O Πούτιν έχει δεσμούς με τρελάρα ιδιοκτήτη ποδοσφαιρικής ομάδας που εισέβαλε οπλισμένος στον αγωνιστικό χώρο»

Daily Star: «O Πούτιν έχει δεσμούς με τρελάρα ιδιοκτήτη ποδοσφαιρικής ομάδας που εισέβαλε οπλισμένος στον αγωνιστικό χώρο»

Τι αναφέρει δημοσίευμα στην ιστοσελίδα της εφημερίδας

«Ο Βλαντιμίρ Πούτιν “έχει δεσμούς” με έναν τρελάρα ιδιοκτήτη ποδοσφαιρικής ομάδας, ο οποίος εισέβαλε στο γήπεδο με όπλο» είναι ο τίτλος δημοσιεύματος στην ηλεκτρονική έκδοση της Daily Star σχετικά με τις σχέσεις του Ρώσου Προέδρου με τον Ελληνορώσο παράγοντα.

Όπως σημειώνει η Daily Star, ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, «παρακολουθείται στενά λόγω των δεσμών του με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν».

Αναφέρει ακόμη ότι υπήρξε στο παρελθόν μέλος του πολιτικού κόμματος του Πούτιν και ήταν ιδιοκτήτης της ρωσικής ομάδας FC Rostov. Ως μέλος του κόμματος του Πούτιν, ο Σαββίδης ήταν μέλος της Επιτροπής Διεθνών Υποθέσεων.

Το δημοσίευμα σημειώνει ακόμη ότι «πρόσφατα, η ρωσική πρεσβεία ενθάρρυνε τους Έλληνες να παρακολουθήσουν τον τηλεοπτικό σταθμό του Σαββίδη, το Open TV, για να αποκτήσουν μια “εναλλακτική άποψη” για την “παραπλανητική προπαγάνδα” για τον πόλεμο στην Ουκρανία. Αλλά ο Σαββίδης είναι περισσότερο γνωστός στους ποδοσφαιρικούς κύκλους για την εισβολή του στο γήπεδο με ένα πιστόλι στη ζώνη, το 2018».

«Τότε ο ΠΑΟΚ αντιμετώπιζε την ΑΕΚ στην έδρα του, στη Θεσσαλονίκη, όταν ένα γκολ στις καθυστερήσεις προκάλεσε διαμάχη. Ο Φερνάντο Βαρέλα έβαλε γκολ στο 90ό λεπτό ωστόσο ακυρώθηκε στη συνέχεια ως οφσάιντ. Ο Σαββίδης εθεάθη να εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας εμφανώς πιστόλι σε θήκη και το ματς διεκόπη καθώς οι παίκτες της ΑΕΚ αποχώρησαν από το γήπεδο για λόγους ασφαλείας», τονίζει το άρθρο, προσθέτοντας πως «ο Σαββίδης κρίθηκε ένοχος για κατοχή όπλου, αλλά ο κίνδυνος πρόκλησης σωματικής βλάβης δεν συνυπολογίστηκε στην ετυμηγορία και την ποινή».

Όπως υπενθυμίζεται, «στον Ελληνορώσο επιχειρηματία επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 25 μηνών – με τριετή αναστολή. Ενώ ο τότε αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ, καταδικάστηκε σε 10μηνη φυλάκιση με αναστολή. Και στους δύο άνδρες επιβλήθηκε απαγόρευση παρακολούθησης των αγώνων του ΠΑΟΚ για τρία χρόνια, με επιπλέον υποχρέωση να εμφανίζονται σε τοπικό αστυνομικό τμήμα την ημέρα που είναι προγραμματισμένοι οι αγώνες».

Το δημοσίευμα καταλήγει με την πρόσφατη πρωτοβουλία του Σαββίδη να φιλοξενήσει Ουκρανούς πρόσφυγες στο πολυτελές ξενοδοχείο του, αναφέροντας ότι σύμφωνα με πληροφορίες, «ο επιχειρηματίας ζήτησε από το προσωπικό να προετοιμάσει 487 δωμάτια στο θέρετρο Πόρτο Καρράς στη Χαλκιδική, για να φιλοξενήσει πρόσφυγες».

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024