Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μακρόν-Ζελένσκι: Τρεις φωτογραφίες που αποδεικνύουν πως ο γάλλος πρόεδρος αντέγραψε τον ουκρανό

Μακρόν-Ζελένσκι: Τρεις φωτογραφίες που αποδεικνύουν πως ο γάλλος πρόεδρος αντέγραψε τον ουκρανό

Ο Εμανουέλ Μακρόν δεν πρωτοπόρησε αυτή τη φορά.

Μπορεί οι Γάλλοι να είναι πρωτοπόροι σε τάσεις και γενικά στην πολιτική επικοινωνία, ωστόσο φαίνεται ότι ο πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν έχει αρχίσει να παίρνει… συμβουλές από τον ουκρανό πρόεδρο, Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Άλλωστε ο Ζελένσκι αποτελεί την πιο αναγνωρίσιμη φιγούρα εν μέσω της ρωσικής εισβολής στη χώρα του.

Ο Ουκρανός ηγέτης έχει δικαιολογημένα εγκαταλείψει το κοστούμι και τη γραβάτα του και πλέον φοράει μόνο ρούχα παραλλαγής καθώς μοιράζει το χρόνο του μεταξύ του προεδρικού μεγάρου και των δρόμων του κατεστραμμένου από τον πόλεμο Κιέβου.

Ωστόσο, νέες φωτογραφίες εμφανίζουν τον Μακρόν – αναμφισβήτητα την πιο κομψή προσωπικότητα της ΕΕ – που σπάνια φοράει κάτι άλλο εκτός από ένα άψογο κοστούμι, να κάθεται πίσω από ένα γραφείο στο παλάτι του Ελιζέ, φορώντας ένα σκούρο φούτερ και τζιν, ενώ πρέπει να είναι και η πρώτη φορά που τον βλέπουμε αξύριστο.

Ο Γάλλος ηγέτης είναι μόλις και μετά βίας αναγνωρίσιμος με την πρώτη ματιά στις εικόνες, καθώς ο ίδιος φαίνεται και κουρασμένος και ταλαιπωρημένος αλλά και λίγο εκνευρισμένος.

Τα στιγμιότυπα, που τραβήχτηκαν στη Χρυσή Αίθουσα του παλατιού Élysée στο Παρίσι, η οποία λειτουργεί και ως γραφείο του Μακρόν, τον δείχνουν να φαίνεται να εργάζεται σκληρά την Κυριακή, να δέχεται τηλεφωνήματα από διεθνείς ηγέτες και να παίρνει πόζες που έχουν εκπληκτική ομοιότητα με τις εικόνες του Ζελένσκι.

Δεν ήταν λίγοι μάλιστα που κατηγόρησαν τον Μακρόν ότι επιμελήθηκε τις φωτογραφίες ώστε να μοιάζει σαν να είναι σε … αίθουσα πολέμου, εκμεταλλευόμενος τη δημοτικότητα της Ζελένσκι και

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024