Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βασίλισσα Ελισάβετ: Λανσάρει άρωμα για «βασιλικούς» σκύλους

Βασίλισσα Ελισάβετ: Λανσάρει άρωμα για «βασιλικούς» σκύλους

Ο σκύλος σας πρόκειται να… ανανεωθεί, όλα με την ευγένεια και την άδεια της Αυτής Μεγαλειότητας της Βασίλισσας

Η Βασίλισσα Ελισάβετ ΙΙ μόλις κυκλοφόρησε το Happy Hounds Dog Cologne — ναι, κολόνια για σκύλους — ως μέρος του gift shop, που μπορείτε να αγοράσετε στο Sandringham Estate, το εξοχικό σπίτι της βασίλισσας. Φωλιασμένο δίπλα σε πιάτα με το πρόσωπο της βασίλισσας και μπρελόκ με Union Jack, θα βρείτε αυτό το πολυτελές άρωμα σχεδιασμένο με γνώμονα το κουτάβι σας. Ως λάτρης των σκύλων, είναι λογικό η Βασίλισσα Ελισάβετ να έβρισκε ένα προϊόν για τα τετράποδα μωρά σας, σωστά;

Διαφημισμένο ως το άρωμα των «παρακτίων περιπάτων», η κολόνια Happy Hounds Dog μπορεί να αγοραστεί για 9,99 αγγλικές λίρες ή πενιχρά 13 δολάρια και κάποια αλλαγή. Αξίζει την τιμή αν έχετε ένα κατοικίδιο ζώο με εξαιρετική μυρωδιά. Το άρωμα είναι βέβαιο ότι θα είναι φρέσκο, με ένα «πλούσιο, μοσχομυριστό άρωμα με νότες εσπεριδοειδών και περγαμόντου», σύμφωνα με τη The Sun.

Το καλύτερο από όλα: Είναι unisex! Έτσι, τα αγόρια, τα κορίτσια και οι non binary φίλοι σας μπορούν όλοι να χρησιμοποιήσουν το άρωμα εξίσου.

Αν και ένας εκπρόσωπος της βασίλισσας δεν απάντησε στο ερώτημα της The Sun σχετικά με το εάν όντως έχει χρησιμοποιήσει αυτό το άρωμα σκύλου στο δικό της Corgi, θέλουμε να φανταστούμε ότι πασπαλίζει τα βασιλικά σκυλιά με αυτό το φρέσκο ​​άρωμα. Ίσως έχει συλλάβει αυτό το άρωμα εδώ και δεκαετίες, καθώς έχει περάσει χρόνια με όλα τα κουτάβια της.

Η βασίλισσα είχε πολλά σκυλιά σε όλη της τη ζωή, δείχνοντας πάντα μια λατρεία για την ράτσα των Corgis. Από τότε που ήταν παιδί, σύμφωνα με το Reader’s Digest, η Ελισάβετ τα είχε στην κατοχή της. Η σειρά της διαδοχής των σκύλων συνέχισε να μεγαλώνει καθώς τα βασιλικά σκυλιά ανέτρεφαν περισσότερα μωρά.

Εάν βρίσκεστε στην Αγγλία, μπορείτε να πάρετε το δικό σας μπουκάλι Happy Hounds Dog Cologne για να το φέρετε στο σπίτι, αλλά αν πετάτε διεθνώς, να είστε έτοιμοι να το βάλετε σε μια παραδοτέα τσάντα, καθώς είναι παραπάνω από 100ml και δεν θα περάσει από την ασφάλεια του αεροδρομίου στη χειραποσκευή σας.

Ο σκύλος σας θα σας ευχαριστήσει.

Sports in

Oλυμπιακός: Η μεγάλη διαφορά με τον ΠΑΟ

Ο Ολυμπιακός πήρε στα χέρια του το πλεονέκτημα έδρας από την Μπαρτσελόνα και μέσα από το διπλό στη Βαρκελώνη, αναδύεται η μεγάλη διαφορά που έχει την εφετινή σεζόν με τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024