Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ: Ο Μπάιντεν διόρισε ΛΟΑΤΚΙ ακτιβιστή και οι Ρεπουμπλικάνοι γίνονται... πυρ και μανία

ΗΠΑ: Ο Μπάιντεν διόρισε ΛΟΑΤΚΙ ακτιβιστή και οι Ρεπουμπλικάνοι γίνονται… πυρ και μανία

Σάλος στους Ρεπουμπλικάνους στις ΗΠΑ με τον ΛΟΑΤΚΙ ακτιβιστή Σαμ Μπρίντον

Μπορεί οι ΗΠΑ, όπως και όλος να κόσμος, να έχουν στρέψει το βλέμμα τους προς την Ουκρανία και την πιθανή εισβολής της Ρωσίας στη χώρα, ωστόσο οι Ρεπουμπλικάνοι θεώρησαν πιο σημαντικό να ασχοληθούν με πιο… σοβαρά θέματα.

Ο συντηρητικός τύπος των ΗΠΑ έχει γίνει πυρ και μανία με τον Τζο Μπάιντεν και την απόφαση του να αναθέσει ένα σημαντικό πόστο στον Σαμ Μπρίντον, απόφοιτο του ΜΙΤ και ΛΟΑΤΚΙ ακτιβιστή.

Απόφοιτος του αναγνωρισμένου κύρους MIT της Βοστώνης και ειδικός στα πυρηνικά απόβλητα, ο Μπρίντον εντάχθηκε στο υπουργείο Ενέργειας ως Αναπληρωτής Βοηθός Γραμματέας Αναλωμένων Καυσίμων και Απορριμμάτων.

Το βιογραφικό του είναι άψογο, αλλά στο επίκεντρο της προσοχής εκείνων που πνέουν μένεα για την επιλογή του Μπάιντεν είναι η «δεύτερη ζωή» του Μπρίντον ως LGBTQ ακτιβιστή.

Ο νεαρός, που συνήθως εμφανίζεται δημόσια με φανταχτερά γυναικεία ρούχα ή ανδρικά κοστούμια που συνδυάζει με γόβες στιλέτο, αυτοπροσδιορίζεται ως «queer».

Ποιος είναι ο Σαμ Μπρίντον

Ο Σαμ δεν έχει συμπεριληφθεί ακόμη στην επίσημη σελίδα της Wikipedia. Ωστόσο, έχουμε υπάρχουν κάποιες διάχυτες πληροφορίες για τον νέο αναπληρωτή βοηθό γραμματέα του Προγράμματος Πυρηνικής Ενέργειας του Υπουργείου Ενέργειας που μπορεί να ενδιαφέρουν τους αναγνώστες μας.

Ο Σαμ ξεκίνησε το 50 Bills 50 States, ένα μη κερδοσκοπικό κίνημα για να απαγορεύσει σε αδειοδοτημένους επαγγελματίες να κάνουν «θεραπείες μετατροπής» σε ανήλικους ΛΟΑΤΚΙ, τον Δεκέμβριο του 2016.

Το περιοδικό TIME, το NBC News, το Salon, το VICE, το PBS NewsHour, το CNN και το MSNBC έχουν αναδείξει τον Σαμ.

Εκτός από τον κοινωνικό του ακτιβισμό, ο Σαμ ίδρυσε την Core Solutions Consulting, η οποία παρέχει τεχνογνωσία σε προηγμένες πυρηνικές εταιρείες και κορυφαία πανεπιστήμια σε θέματα που κυμαίνονται από τη διαχείριση πυρηνικών αποβλήτων έως την προηγμένη καινοτομία πυρηνικών αντιδραστήρων και τη μη διάδοση πυρηνικών όπλων.

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024