Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νάνσυ Παραδεισανού: Ξεκίνησε τη διαδικασία κρυοσυντήρησης ωαρίων – Η φωτογραφία πριν από την ωοληψία

Νάνσυ Παραδεισανού: Ξεκίνησε τη διαδικασία κρυοσυντήρησης ωαρίων – Η φωτογραφία πριν από την ωοληψία

Το ανακοίνωσε μέσω Instragram

Μία προσωπική της στιγμή θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram η Νάνσυ Παραδεισανού.

Η γνωστή δημοσιογράφος ανακοίνωσε πως ξεκίνησε τη διαδικασία κρυοσυντήρησης ωαρίων, ένα μεγάλο δώρο για τον εαυτό της, που της δίνει την ευκαιρία να ζήσει το όνειρο της μητρότητας παρά τον βιολογικό, ηλικιακό περιορισμό.

«Στα φετινά μου γενέθλια, έδωσα στον εαυτό μου ένα από τα πολυτιμότερα δώρα με ορόσημο την αναπαραγωγική μου κατάσταση: την εναλλακτική. Δεν υπάρχει πολυτιμότερο δώρο. Αποφάσισα να πάρω τον εαυτό μου, την προσωπική μου ζωή και την αναπαραγωγική μου υγεία στα σοβαρά και να κάνω αυτό το βήμα. Την κρυοσυντήρηση ωαρίων.

Η ιατρική είναι επιστήμη κι έχει αναλάβει να δίνει εναλλακτικές στα ανθρώπινα προβλήματα. Κι αυτή είναι μια από τις εναλλακτικές που επιλέγω για μένα. Δε θέλω ευκαιρίες, θέλω εναλλακτικές. Μ’ ενδιαφέρει η προοπτική της ζωής μου κι εννοείται πως είναι ευθύνη να παίρνω αποφάσεις που θα επηρεάσουν τον άνθρωπο της ζωής μου. Έχω σκεφτεί πολύ σε βάθος χρόνου, τι είναι αυτό που θα με ωφελήσει μακροπρόθεσμα.

Να σκεφτώ πολύ ποιος θέλω να είναι και ποιος θα είναι ο άνθρωπος της ζωής μου. Να αντιμετωπίσω το μέλλον μου με υπευθυνότητα. Οι αλλαγές που κάνω πάντα, είναι μελετημένες, γιατί θέλω να έχω εναλλακτικές. Ό,τι έχετε δει από μένα δεν είναι καιροσκοπικό, αντιθέτως. Όλη η πορεία μου είναι έτσι μέχρι τώρα και το ξέρετε.

Σήμερα, λοιπόν, σβήνω το παρελθόν και αρχίζω ξανά. Με χαρά, ενθουσιασμό κι αγάπη. Πρώτα απ’ όλα προς τον εαυτό μου. Σας στέλνω όλη μου την αγάπη. (αυτή η φωτογραφία είναι η τελευταία που έβγαλα το βράδυ της Κυριακής, πριν κάνω τα ελάχιστα βήματα για να μπω στην αίθουσα για τη διαδικασία της ωοληψίας) έγραψε η Νάνσυ Παραδεισανού στη λεζάντα του ποστ που δημοσίευσε.

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024