Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Apple: Έρχονται ανακοινώσεις για φθηνό iPhone και νέο iPad

Apple: Έρχονται ανακοινώσεις για φθηνό iPhone και νέο iPad

Η Apple ενδέχεται μέχρι τις 8 Μαρτίου, σε ειδική παρουσίαση, να προχωρήσει στο λανσάρισμα νέων προϊόντων μεταξύ των οποίων θα ξεχωρίζει ένα νέο, «φθηνό» iPhone.

Τον επόμενο μήνα η Apple σκοπεύει να παρουσιάσει ένα νέο, φθηνότερο iPhone που θα υποστηρίζει τα δίκτυα 5G, μαζί με ένα νέο iPad και πιθανώς έναν νέο υπολογιστή Mac, αναφέρει την Δευτέρα τo Bloomberg.

Όπως συνηθίζει η Apple στο διάστημα της πανδημίας, δηλαδή από τον Μάρτιο του 2020 και έπειτα, η παρουσίαση θα γίνει μέσω διαδικτύου.

Σήμερα, η Apple διαθέτει μόνο μία χαμηλού κόστους συσκευή, το iPhone SE, το οποίο έκανε την παρθενική του εμφάνιση την Άνοιξη του 2020 ενώ η τιμή του στις Ηνωμένες Πολιτείες ανέρχεται περί τα 399 δολάρια στη βασική του έκδοση. Πρόκειται για το πλέον πρόσφατο μοντέλο της εταιρείας στο οποίο χρησιμοποιείται ακόμα ο αισθητήρας αναγνώρισης δακτυλικού αποτυπώματος Touch ID.

Διαβάστε επίσης:  Το «μυστικό κουμπί» του iPhone που ελάχιστοι γνωρίζουν και θα κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη

Το αναβαθμισμένο μοντέλο αναμένεται να διατηρεί τις βασικές σχεδιαστικές γραμμές του προκατόχου του αλλά με ταχύτερο επεξεργαστή και υποστήριξη δικτύων 5G.

Το νέο iPad που αναμένεται να ανακοινωθεί θα είναι μία αναβαθμισμένη έκδοση του iPad Air, σύμφωνα με το Bloomberg. Η τελευταία αναβάθμιση του συγκεκριμένου μοντέλου έγινε τον Οκτώβριο του 2020. Ενδεχομένως, το νέο iPad Air να είναι μία κίνηση της Apple να δώσει νέα πνοή στον τομέα των tablets ο οποίος ήταν ο μόνος που εμφάνισε μείωση του όγκου πωλήσεων κατά το τρίμηνο που έληξε τον περασμένο Δεκέμβριο.

Παράλληλα, δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανακοινώσεις και σε επίπεδο λογισμικού με το iOS 15.4, την τελευταία έκδοση του λειτουργικού της Apple για φορητές συσκευές, να παρουσιάζεται στο ίδιο διαδικτυακό event. Προς το παρόν το iOS 15.4 βρίσκεται σε φάση δοκιμών επιπέδου beta.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι οι λεγόμενες χαμηλού κόστους συσκευές, θεωρούνται μικρότερης σημασίας για την αμερικανική εταιρεία η οποία δίνει πάντα μεγαλύτερη βαρύτητα στις ανακοινώσεις του φθινοπώρου (πριν την περίοδο των Χριστουγέννων) όπου ανακοινώνονται οι ακριβότερες αλλά και πολύ πιο κερδοφόρες για την εταιρεία συσκευές.

Πηγή: OT.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024