Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δολοφονία Άλκη: Βαριές κατηγορίες για τον 23χρονο που αρνείται τα πάντα

Δολοφονία Άλκη: Βαριές κατηγορίες για τον 23χρονο που αρνείται τα πάντα

Ο κατηγορούμενος σύμφωνα με πληροφορίες αρνείται κάθε εμπλοκή.

Για από κοινού ανθρωποκτονία με δόλο, κατά συρροή, τετελεσμένη και σε απόπειρα κατηγορείται ο 23χρονος φερόμενος ως δράστης της στυγερής δολοφονίας του 19χρονου Άλκη.

Ο εισαγγελέας τού άσκησε ποινική δίωξη και για πλημμελήματα, μεταξύ άλλων για επίθεση και χρήση επικίνδυνων μέσων που εμπίπτουν στις διατάξεις του αθλητικού νόμου καθώς για οπλοχρησία και οπλοφορία.  Εις βάρος του ασκήθηκε -μεταξύ άλλων- δίωξη για το κακούργημα της από κοινού ανθρωποκτονίας με δόλο, κατά συρροή, τετελεσμένη και σε απόπειρα.

Τι ισχυρίζεται ο 23χρονος για τη δολοφονία του Άλκη

Ο 23χρονος πήρε από τον ανακριτή προθεσμία για να απολογηθεί, το μεσημέρι της Δευτέρας. Εις βάρος του ασκήθηκε -μεταξύ άλλων- δίωξη για το κακούργημα της από κοινού ανθρωποκτονίας με δόλο, κατά συρροή, τετελεσμένη και σε απόπειρα.

Στο μεταξύ, εις βάρος του 23χρονου, αλβανικής καταγωγής, σχηματίστηκε και δεύτερη δικογραφία, η οποία συνδέεται με τις έρευνες που διενήργησε η αστυνομία, μετά το φονικό, σε σύνδεσμο οπαδών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, του οποίου φέρεται να είναι μέλος.

Με βάση τη δικογραφία αυτή, ο εισαγγελέας τού απήγγειλε κατηγορίες για μία σειρά από πλημμεληματικές πράξεις και τον παρέπεμψε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, όπου οδηγήθηκε μετά την προθεσμία που έλαβε από τον Ανακριτή.

Οι συνδεόμενες με τα ευρήματα στον σύνδεσμο πράξεις αφορούν τα παρακάτω: λειτουργία λέσχης φιλάθλων χωρίς άδεια, κατοχή αντικειμένων που μπορούν να προκαλέσουν βλάβη, κατοχή κροτίδων, παράνομη οπλοκατοχή και αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.

Σημειώνεται πως ο κατηγορούμενος έμεινε περίπου δυόμιση ώρες έξω από το γραφείο του εισαγγελέα που μελετούσε τη δικογραφία.

Ο ίδιος σύμφωνα με πληροφορίες αρνείται κάθε εμπλοκή στην δολοφονία.

«Δεν έχω καμία σχέση με αυτά που με κατηγορούν», φέρεται να είπε.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024